Zwembadrobots voor Eindeloos Zwemplezier!

België-Nederland-France-Deutschland-Österreich • Altijd Online Open

Zwembadrobots

Kan dat in de zwemvijver ook?

Probleemloos onderhoud van jouw zwembad EN zwemvijver met onze zwembadrobots!

Professioneel advies

Je staat er  niet alleen voor. Online advies service door ervaren zwemvijver experts

Zwembadrobots voor Helder Zwembadwater

Elke zomer worden er artikels gepubliceerd over het gebruik van zwembadrobots. Welke modellen je het best kan gebruiken voor jouw zwembad of zwemvijver, en of dat wel een verstandige keuze is. Jammer genoeg gaan die artikels nooit diep genoeg voor ons.

Het correct toepassen van een zwembad stofzuiger – want dat is het uiteindelijk – wordt nooit compleet uit de doeken gedaan. Wij brengen daar graag verandering in, stap voor stap, geleidt door onze jarenlange expertise.

Zwembad reinigingsmachines gebruiken in je zwemvijver of zwembad zorgt voor probleemloos onderhoud. Bovendien bespaar je ook veel tijd! Voor iemand die zelf onderhoud doet is dat mooi meegenomen, aangezien je wil zwemmen, niet schrobben! Ben je een zwembadonderhoud professional, dan bespaar je ineens ook geld, want time is money!

Na 25 jaar ervaring in onderhoud weten we exact wat nodig is,

De juiste apparatuur met correct advies!

Garantie: ‘NO CURE, NO PAY!’

De duidelijkste garantie van ervaren vakmensen

Volg de instructies en adviezen, en wij staan garant voor de resultaten!

Wat zijn Zwembad Reinigingsmachines?

Zwembadrobots zijn een bepaald type machine die zelfstandig de zwemvijver onderhouden. Je hoeft er bijna niks voor te doen, gewoon inschakelen. We zeggen wel onderhouden, niet schoonmaken. En hier ligt de sleutel van ons verhaal.

Deze zwembadrobots zijn geen schrobbers! Ze zijn eerder de laatste stap in een correct en professioneel zwemvijver of zwembad onderhoud.

Je hoeft ons niet blind te geloven hoor! We laten hieronder een vakmens aan het woord, die de waarde van deze zwembadrobots erkent vanuit zijn eigen ervaring.

Kwaliteitswerk
Eigen service dienst
Bespaar tijd!
Ontworpen voor gemak
Levering aan de deur

Zwembad Stofzuiger Mededeling voor het seizoen 2023!

De vraag naar Dolphin zwembadrobots was vorig jaar groter dan ooit! We kennen de productie aantallen voor dit jaar nog niet. Wees er dus tijdig bij en bestel NU door op de onderstaand fotootjes te klikken!

Dolphin zwembadrobot en Zwemvijverrobot, S300I model, ideale partner voor flexibel en veelzijdig zwemvijveronderhoud.

'Biodolphin' S300i Bio

Zwemvijver/zwembad

30m² / 45m³

1.4 m diepte

Bodemvuil: Los

Private zwembaden

1975,00 Incl. btw/tva/vat

Dolphin Zwemvijverrobot, BIO M5 model, ideale partner voor krachtig zwemvijveronderhoud.

Biodolphin M5 Supreme

Zwemvijver/zwembad

30m² / 45m³

1.4 m diepte

Bodemvuil: Los

Private zwembaden

1995,00 Incl. btw/tva/vat

Storm vernevelaar van ontsmettingsproducten ter preventie en bestrijding van het COVID19 virus - coronavirus in woon- en werkomgeving en ter bescherming van zorgcentrum.

Wellness Scrubber Pack

Zwemvijver/zwembad

60 m² + Sauna/hottub

Vloeren: droog & nat

Schrobben & Ontsmetten

Privaat / publiek

1269,00 Incl. btw/tva/vat

Een klassieke zwembad robot is na zes maand om zeep in een zwemvijver. Je moet ten eerste een goed en regelmatig onderhoud voorzien en daarna moet je kiezen voor een geschikte robot; Eentje die aangepast is aan zwemvijvers. Een Bio Robot dus: daar zijn er maar een paar van op de markt. Ga bij professionals met ervaring EN koop niet bij de ‘catalogus boer’.

Raf Seghers

Zaakvoerder, Seghers Ecoplant

Zwembadrobots Expertise!

We willen niet dat je iets aankoopt alvorens eerst te weten wat de belangrijkste punten zijn voor een professioneel zwembad of zwemvijver onderhoud. We doen je hieronder, en op de volgende pagina, Zwemvijver Robots + LINK, stap voor stap alles uit de doeken.

Het Belangrijkste ADVIES voor elk zwembad en alle zwemvijvers!

Het is zinloos de juiste zwembadrobot op de verkeerde manier te gebruiken. Het enige wat je dan bereikt is frustratie en een kapot toestel. Hierna lichten we eerst en vooral duidelijk toe waar, waarom en hoe je een zwembadrobot met succes in een zwemvijver kan toepassen. Ook geven we mee wat je mag verwachten qua resultaten en wat NIET!

Bovendien bieden we een No Cure – No Pay oplossing aan! De duidelijkste garantie van ervaren vakmensen.

Volg de instructies en adviezen, en wij staan garant voor de resultaten! NO CURE – NO PAY!

1 maand op de zwembadrobots – 3 maanden op vijverstofzuigers en andere apparaten

Indien je na deze periode niet tevreden bent met het toestel, dan kun je het gewoon terugsturen. 100% Money back! (*)

 

Grote natuurlijke zwemvijver ingewerkt in het achterliggende landschap.

Zwembadrobots – Drie Noodzakelijke Stappen voor Zwembadonderhoud!

Alvorens je deze zwembadrobots inzet moet je eerst een paar andere stappen ondernemen. Zeker bij het opstarten van je zwemseizoen in het voorjaar, maar liefst ook ter preventie in het najaar.

  1. Seizoensgebonden zwemvijver schoonmaak
  2. Diepe reiniging van de zwembadbodem en -wanden
  3. Zwembadrobot inzetten!

Afhankelijk van de vervuilingsgraad van je zwembad of zwemvijver moet je bladval, slib, detritus, drijvende vlokken en algenproppen gaan verwijderen.

 

Diepe Reiniging van Zwembad Bodem en Wanden

Zwembadrobots zijn NIET geschikt voor diepe reiniging van bodems en wanden! Daarvoor heb je andere zwembad reinigingsmachines nodig, zoals een professionele vijverstofzuiger, een BIBER22 wandschrobber en een BISAM44 bodemschrobber. We raden ook aan om je zwemwater te recupereren met een zeefbochtfilter tijdens het uitpompen van vervuiling! Dit volledige zwembad schoonmaakprotocol vind je hier terug!

Seizoensgebonden Zwemvijver Schoonmaak

Afhankelijk van de vervuilingsgraad van je zwembad of zwemvijver moet je bladval, slib, detritus, drijvende vlokken en algenproppen gaan verwijderen en afvoeren in het najaar en de lente. Ook het correct opmeten en uitbalanceren van de mineralen is een jaarlijkse taak, die je zowel in het voorjaar als in de winter uitvoert. Zo geniet je in de zomer zorgeloos van je zwembad of zwemvijver!

Deze turbulentie ring voor de Biber 22 gemotoriseerde wandborstel verhindert opwarreling van losliggend vuil terwijl je schrobt.

Zwembadrobots Inzetten!

Nu ben je klaar om de zwembadrobot in te schakelen. Deze gaat het dagelijks onderhoud aanpakken. Ondanks de excellente prestaties van dit product blijft algengroei en biofilm aanlaging – vooral in de warmere maanden – groeien. Herhaal daarom elke 3 maanden de tweede stap, met een diepe reiniging van alle oppervlakken, doorheen het seizoen.

Zwembadrobots als Onderdeel van een Professioneel Onderhoud

Met de correcte informatie bespaar je niet alleen tijd, maar ook centen EN frustratie over toestellen die niet aan jouw verwachtingen voldoen. Op de volgende pagina gaan we meer gedetailleerd uitleggen hoe de 3 hierboven vermelde stappen precies aangepakt kunnen worden.

Als je deze stappen volgt dan garanderen wij dat de robot zijn werk perfect zal uitvoeren, zolang je het onderhoudsprotocol aanhoudt.

Daarom geven wij ook een ‘No Cure – No Pay Garantie!’ bij het volgen van deze eenvoudige richtlijnen. Meer weten? Klik dan door naar onze zwembadrobots, voor onderhoudsinformatie en aankoopadvies! + link naar Cluster. + Links gerelateerde producten.

(*) Deze garantie komt bovenop de wettelijke 2 weken retourverplichting die elke online winkel moet bieden. Het enige wat je moet doen voor deze garantie, is het bijhouden van de grote leveringsdoos. Die is handig om terug te sturen.

Deze garantie geldt voor de aangekochte apparatuur – toestellen en volledige pakketten (niet partieel), niet voor individuele accessoires, wisselstukken, verbruiksgoederen, transportkosten of geleverde diensten die afzonderlijk besteld werden.

De garantie geldt bij het terugsturen van gereinigde, werkende en intacte toestellen, volledig met alle onderdelen en accessoires intact en ongeschonden inbegrepen, bij voorkeur in de oorspronkelijke doos. Let wel, dit is geen inruil actie, je krijgt geen ander toestel ter vervanging, wel een terugstorten van jouw betaling.

Ook alle schade of defecten bij levering worden 100% vervangen, inclusief retour transportkosten.

Zwembad Reinigingsmachines

FANGO 2000 Professionele vijverstofzuiger voor vijveronderhoud en efficient beheer van zwembad zwemvijver en sauna / wellness centra.

Voor een overzicht van al onze producten, diepgaande informatie en meer – KLIK HIER!

Lees hier alles over de toxische blauwalgen problematiek!  – KLIK HIER!

Plantenfilter in een zwemvijver met Lychnisc flos cuculi in bloei.

Alles over zwemvijvers en biozwembaden vind je hier!

Onderhoud van een Biozwembad!

Biozwembad met biominerale waterzuivering.

Het gebruik van zwembadrobots in een biozwembad

Na een eerste lente opruim zoals bij een klassiek zwembad kun je hierna gerust de zwembadrobot succesvol inzetten.

Let wel: een echt biozwembad bevat geen toxines in het zwemwater. Er zal dus van nature, door inwaaiend stof, een zeer dunne en onzichtbare biofilm ontstaan.

  • Alle andere uitleg van installateurs of leveranciers over zout en koper laat je maar best achterwege, dat zijn toxines, derhalve geen biozwembad.
  • In een levend systeem is er nu eenmaal levend materiaal. En dat is helemaal niet erg.

In een biozwembad kan zo’n robot makkelijk tot 3-4 maand functioneren zonder dat je echt moet ingrijpen. De enige plaatsen waar er wat zichtbare biofilm kan komen is langs de smalle randjes van onderwaterverlichting, inspuiters, etc, omdat de borstels daar niet bijkunnen. Even snel met een vodje of spons erlangs en je bent weer goed voor een maand.

Je kan dus echt LANG met een biozwembadrobot gediend zijn bij het onderhoud van biozwembaden.

Zwembadrobots kiezen doe je hier!

Keuze maken tussen de Dolphin: S300I en de M5 zwembadrobots

De M5 zwemvijverrobot koop je voor vijvers waar je een minder gladde ondergrond hebt, veel fijner stof en vuil in de waterkolom hebt en desnoods de robot wil koppelen aan een externe pomp. Je kan krachtiger water verpompen met als nadeel dat je de cartouches in troebele situaties meermaals per dag moet reinigen. Dit is eerder het toestel dat je kiest als je een biozwembad hebt.

De S300I zwemvijverrobot koop je wanneer je relatief veel bladval in de zwemvijver hebt en je dus veel meer organisch materiaal dient op te vangen. De grote mand heeft vervangbare cartouches maar door de grote korf en lichtere aanzuig moet je de robot niet meermaals per dag verversen, behoudens bij grote bladval. Maar dan moet je misschien toch eerst eens een schepnet bovenhalen. Nadeel: iets lichtere wateromzet en niet koppelbaar op een externe aanzuig.

Dolphin zwembadrobot en Zwemvijverrobot, S300I model, ideale partner voor flexibel en veelzijdig zwemvijveronderhoud.

Dolphin Zwemvijver Robot S300i Bio

Dolphin S300i Bio

Krachtige Zwemvijverrobot voor onderwater onderhoud van de zwemvijver.

Pluspunten: geschikt voor zwemvijver, natuurlijke vijver en vooral biozwembaden; werkt op liners/folie en vlakke ondergronden; grote verzamelkorf voor bladval en sequentiële verwijderbare filters; swivel-kabel verbinding tegen verknopingsproblemen.

Minpunten: afstandsbediening is niet IP68 waterdicht! Bij een foutief onderhoudsprotocol zal de robot uitglijden op algenaanslag – muurmos. Bij langdurig gebruik op een gladde aangelaagde wand en bodem zal de robot niet volgens verwachting presteren. Geen connectie mogelijk op aanzuigpunt (filterpomp – stofzuiger)!

Hiernaast een filmpje met deze zwemvijverrobot op de wand van een zwemvijver: Click hier voor S300I ON THE WALL

Unboxing: Unboxing van de Biodolphin S300i Maytronics Zwembadrobot voor Zwemvijver en Biozwembad

Click here: https://youtu.be/_cvE7ggRiaQ

Dolphin M5 zwembadrobot en Zwemvijverrobot, M5 model, ideale partner voor flexibel en veelzijdig zwemvijveronderhoud.

Dolphin Zwemvijver Robot M5 Bio

Dolphin M5 Bio

Krachtige Zwemvijverrobot voor onderwater onderhoud van de zwemvijver.

Pluspunten: geschikt voor zwemvijver, natuurlijke vijver en vooral biozwembad; werkt op liners/folie en vlakke ondergronden; meerdere fijnmazige cartridges; swivel-kabel verbinding tegen verknopingsproblemen; connectie mogelijk op aanzuigpunt (filterpomp – stofzuiger).

Minpunten: afstandsbediening is niet IP68 waterdicht! Bij foutief onderhoudsprotocol zal de robot uitglijden op algenaanslag – muurmos. Bij langdurig gebruik op een gladde aangelaagde wand en bodem zal de robot niet volgens verwachting presteren. Voer regelmatig een Deep Clean met vijverstofzuiger uit.

Hieronder vind je een filmpje met virtuele demontage van de zwembadrobot M5 Classic. De opbouw is dezelfde als voor de M5 BIO dus zeker wel relevant : Dolphin M5 Classic

Wellness, Sauna & Natte Ruimtes

Automatische Vloerreiniger en wandschrobbers

Jet 3 Automatische Terrasreiniger – KLIK HIER!

Al onze andere Motorscrubber Professionele Schoonmaakmachines vind je hier!

Storm Professionele Ontsmettingsvernevelaar – KLIK HIER!

Gerelateerde Producten

Gemotoriseerde Vijverborstel Machines

Klik HIER!

Waterkwaliteit Zwemvijver Garanderen!

Klik HIER!

Zeefbocht Filter voor Water Recuperatie: Compact Classic & Pro

Waterzuivering Vijverstofzuiger Filtratie

Klik HIER!

Bel ons!

+32 485 611406

Adres

Naviculagroup

Lochristi 9080

Belgium

www.naviculagroup.com

Email

verkoop@professionele-vijverstofzuiger.com