Zwembadrobots voor Eindeloos Zwemplezier!

België-Nederland-France-Deutschland-Österreich • Altijd Online Open

Zwembadrobots

Kan dat in de zwemvijver ook?

Probleemloos onderhoud van jouw zwembad EN zwemvijver met onze zwembadrobots!

Zwembad Onderhoud Toestellen

Je staat er niet alleen voor! Ontdek hier ons product overzicht!

Met 35+ jaar ervaring in professioneel vijveronderhoud weten we exact wat nodig is:

De juiste apparatuur

*contacteer ons voor begeleiding

Garantie: ‘No cure – No pay!’

De duidelijkste garantie van ervaren vakmensen.

Zwembadrobots voor Helder Zwembadwater

Elke zomer worden er artikels gepubliceerd over het gebruik van zwembadrobots. Welke modellen je het best kan gebruiken voor jouw zwembad of zwemvijver, en of dat wel een verstandige keuze is. Jammer genoeg gaan die artikels nooit diep genoeg voor ons.

Het correct toepassen van een zwembad stofzuiger – want dat is het uiteindelijk – wordt nooit compleet uit de doeken gedaan. Wij brengen daar graag verandering in, stap voor stap, geleidt door onze jarenlange expertise.

Zwembad reinigingsmachines gebruiken in je zwemvijver of zwembad zorgt voor probleemloos onderhoud. Bovendien bespaar je ook veel tijd! Voor iemand die zelf onderhoud doet is dat mooi meegenomen, aangezien je wil zwemmen, niet schrobben! Ben je een zwembadonderhoud professional, dan bespaar je ineens ook geld, want time is money!

Wat zijn Zwembad Reinigingsmachines?

Zwembadrobots zijn een bepaald type machine die zelfstandig de zwemvijver onderhouden. Je hoeft er bijna niks voor te doen, gewoon inschakelen. We zeggen wel onderhouden, niet schoonmaken. En hier ligt de sleutel van ons verhaal.

Deze zwembadrobots zijn geen schrobbers! Ze zijn eerder de laatste stap in een correct en professioneel zwemvijver of zwembad onderhoud.

Je hoeft ons niet blind te geloven hoor! We laten hieronder een vakmens aan het woord, die de waarde van deze zwembadrobots erkent vanuit zijn eigen ervaring.

Kwaliteitswerk
Eigen service dienst
Bespaar tijd!
Ontworpen voor gemak
Levering aan de deur

Zwembad Stofzuiger Mededeling voor het seizoen 2023!

De vraag naar Dolphin zwembadrobots was vorig jaar groter dan ooit! We kennen de productie aantallen voor dit jaar nog niet. Wees er dus tijdig bij en bestel NU door op de onderstaand fotootjes te klikken!

Dolphin zwembadrobot en Zwemvijverrobot, S300I model, ideale partner voor flexibel en veelzijdig zwemvijveronderhoud.

Dolphin S300i Bio + GRATIS draadloze ECB schrobber!

Zwemvijver/zwembad

Met GRATIS draadloze schrobber set

30m² / 45m³

1.4 m diepte

Bodemvuil: Los

Private zwembaden

2199,00 Incl. btw/tva/vat

Dolphin Zwemvijverrobot, BIO M5 model, ideale partner voor krachtig zwemvijveronderhoud.

Biodolphin M5 Supreme

Zwemvijver/zwembad

30m² / 45m³

1.4 m diepte

Op de bodem en aan de wanden, mits correct gebruik!

Bodemvuil: Los

Private zwembaden

2199,00 Incl. btw/tva/vat

Jet 3 Vloerreiniger en wandschrobber met automatisch spuitkop voor detergenten.

Voor Grote Zwemvijvers!

Zwemvijver specifiek ontwerp met cycloon filtratie

Bodem, wanden en waterspiegel reinigen met instelbare programmatie

Werkt op alle harde ondergronden en vormen zonder krachtverlies

21 meter lang snoer – langste op de markt!

2454,00 Incl. btw/tva/vat

Een klassieke zwembad robot is na zes maand om zeep in een zwemvijver. Je moet ten eerste een goed en regelmatig onderhoud voorzien en daarna moet je kiezen voor een geschikte robot; Eentje die aangepast is aan zwemvijvers. Een Bio Robot dus: daar zijn er maar een paar van op de markt. Ga bij professionals met ervaring EN koop niet bij de ‘catalogus boer’.

Raf Seghers

Zaakvoerder, Seghers Ecoplant

Zwembadrobots Expertise!

We willen niet dat je iets aankoopt alvorens eerst te weten wat de belangrijkste punten zijn voor een professioneel zwembad of zwemvijver onderhoud. We doen je hieronder, en op de volgende pagina, Zwemvijver Robots, stap voor stap alles uit de doeken. Klik op de onderstaande banner voor meer informatie!

Header Collage Dolphin Zwembadrobot S300i BIO

Het Belangrijkste ADVIES voor elk zwembad en alle zwemvijvers!

Het is zinloos de juiste zwembadrobot op de verkeerde manier te gebruiken. Het enige wat je dan bereikt is frustratie en een kapot toestel. Hierna lichten we eerst en vooral duidelijk toe waar, waarom en hoe je een zwembadrobot met succes in een zwemvijver kan toepassen. Ook geven we mee wat je mag verwachten qua resultaten en wat NIET!

Bovendien bieden we een No Cure – No Pay oplossing aan! De duidelijkste garantie van ervaren vakmensen.

Volg de instructies en adviezen, en wij staan garant voor de resultaten! NO CURE – NO PAY!

1 maand op de zwembadrobots – 3 maanden op vijverstofzuigers en andere apparaten

Indien je na deze periode niet tevreden bent met het toestel, dan kun je het gewoon terugsturen. 100% Money back! (*)

 

Grote natuurlijke zwemvijver ingewerkt in het achterliggende landschap.

Zwembadrobots – Drie Noodzakelijke Stappen voor Zwembadonderhoud!

Alvorens je deze zwembadrobots inzet moet je eerst een paar andere stappen ondernemen. Zeker bij het opstarten van je zwemseizoen in het voorjaar, maar liefst ook ter preventie in het najaar.

  1. Seizoensgebonden zwemvijver schoonmaak
  2. Diepe reiniging van de zwembadbodem en -wanden
  3. Zwembadrobot inzetten!

Afhankelijk van de vervuilingsgraad van je zwembad of zwemvijver moet je bladval, slib, detritus, drijvende vlokken en algenproppen gaan verwijderen.

 

Diepe Reiniging van Zwembad Bodem en Wanden

Zwembadrobots zijn NIET geschikt voor diepe reiniging van bodems en wanden! Daarvoor heb je andere zwembad reinigingsmachines nodig, zoals een professionele vijverstofzuiger, een BIBER22 wandschrobber en een BISAM44 bodemschrobber. We raden ook aan om je zwemwater te recupereren met een zeefbochtfilter tijdens het uitpompen van vervuiling! Dit volledige zwembad schoonmaakprotocol vind je hier terug!

Vijveronderhoud Herfst Promo Pakket Header

Seizoensgebonden Zwemvijver Schoonmaak

Afhankelijk van de vervuilingsgraad van je zwembad of zwemvijver moet je bladval, slib, detritus, drijvende vlokken en algenproppen gaan verwijderen en afvoeren in het najaar en de lente.

Ook het correct opmeten en uitbalanceren van de mineralen is een jaarlijkse taak, die je zowel in het voorjaar als in de winter uitvoert. Zo geniet je in de zomer zorgeloos van je zwembad of zwemvijver!

Deze turbulentie ring voor de Biber 22 gemotoriseerde wandborstel verhindert opwarreling van losliggend vuil terwijl je schrobt.

Zwembadrobots Inzetten!

Nu ben je klaar om de zwembadrobot in te schakelen. Deze gaat het dagelijks onderhoud aanpakken.

Ondanks de excellente prestaties van dit product blijft algengroei en biofilm aanlaging – vooral in de warmere maanden – groeien.

Herhaal daarom elke 3 maanden de tweede stap, met een diepe reiniging van alle oppervlakken, doorheen het seizoen.

Zwembadrobots als Onderdeel van een Professioneel Onderhoud

Met de correcte informatie bespaar je niet alleen tijd, maar ook centen EN frustratie over toestellen die niet aan jouw verwachtingen voldoen. Op de volgende pagina zwemvijver robots gaan we meer gedetailleerd uitleggen hoe de 3 hierboven vermelde stappen precies aangepakt kunnen worden. Klik op de vette cursieve tekst om deze te ontdekken.

Als je deze stappen volgt dan garanderen wij dat de robot zijn werk perfect zal uitvoeren, zolang je het onderhoudsprotocol aanhoudt. Met het gratis bijgeleverde ECB draadloze schrobbborstel pakket – enkel voor S300i Bio – pak je zelfs de kleinste hoekjes en kanten aan!

Daarom geven wij ook een ‘No Cure – No Pay Garantie!’ bij het volgen van deze eenvoudige richtlijnen. Meer weten? Klik dan door naar onze zwembadrobots, voor onderhoudsinformatie en aankoopadvies!

(*) Deze garantie komt bovenop de wettelijke 2 weken retourverplichting die elke online winkel moet bieden. Het enige wat je moet doen voor deze garantie, is het bijhouden van de grote leveringsdoos. Die is handig om terug te sturen.

Deze garantie geldt voor de aangekochte apparatuur – toestellen en volledige pakketten (niet partieel), niet voor individuele accessoires, wisselstukken, verbruiksgoederen, transportkosten of geleverde diensten die afzonderlijk besteld werden.

De garantie geldt bij het terugsturen van gereinigde, werkende en intacte toestellen, volledig met alle onderdelen en accessoires intact en ongeschonden inbegrepen, bij voorkeur in de oorspronkelijke doos. Let wel, dit is geen inruil actie, je krijgt geen ander toestel ter vervanging, wel een terugstorten van jouw betaling.

Ook alle schade of defecten bij levering worden 100% vervangen, inclusief retour transportkosten.

Zwembad Onderhoudspakketten

Alles over zwemvijvers en biozwembaden vind je door hieronder te klikken!

Plantenfilter in een zwemvijver met Lychnisc flos cuculi in bloei.

Lees hier alles over de toxische blauwalgen problematiek!  – KLIK HIER!

Onderhoud van een Biozwembad!

Het gebruik van zwembadrobots in een biozwembad

Na een eerste lente opruim zoals bij een klassiek zwembad kun je hierna gerust de zwembadrobot succesvol inzetten.

Let wel: een echt biozwembad bevat geen toxines in het zwemwater. Er zal dus van nature, door inwaaiend stof, een zeer dunne en onzichtbare biofilm ontstaan.

Biozwembad met biominerale waterzuivering.
  • Alle andere uitleg van installateurs of leveranciers over zout en koper laat je maar best achterwege, dat zijn toxines, derhalve geen biozwembad.
  • In een levend systeem is er nu eenmaal levend materiaal. En dat is helemaal niet erg.

In een biozwembad kan zo’n robot makkelijk tot 3-4 maand functioneren zonder dat je echt moet ingrijpen. De enige plaatsen waar er wat zichtbare biofilm kan komen is langs de smalle randjes van onderwaterverlichting, inspuiters, etc, omdat de borstels daar niet bijkunnen. Even snel met een vodje of spons erlangs en je bent weer goed voor een maand.

Je kan dus echt LANG met een biozwembadrobot gediend zijn bij het onderhoud van biozwembaden.

Zwembadrobots kiezen doe je hier!

Keuze maken tussen de Dolphin: S300I en de M5 zwembadrobots

De M5 zwemvijverrobot koop je voor vijvers waar je een minder gladde ondergrond hebt, veel fijner stof en vuil in de waterkolom hebt en desnoods de robot wil koppelen aan een externe pomp. Je kan krachtiger water verpompen met als nadeel dat je de cartouches in troebele situaties meermaals per dag moet reinigen. Dit is eerder het toestel dat je kiest als je een biozwembad hebt.

De S300I zwemvijverrobot koop je wanneer je relatief veel bladval in de zwemvijver hebt en je dus veel meer organisch materiaal dient op te vangen. De grote mand heeft vervangbare cartouches maar door de grote korf en lichtere aanzuig moet je de robot niet meermaals per dag verversen, behoudens bij grote bladval. Maar dan moet je misschien toch eerst eens een schepnet bovenhalen. Nadeel: iets lichtere wateromzet en niet koppelbaar op een externe aanzuig.

Dolphin zwembadrobot en Zwemvijverrobot, S300I model, ideale partner voor flexibel en veelzijdig zwemvijveronderhoud.

Dolphin Zwemvijver Robot S300i Bio

Dolphin S300i Bio

Krachtige Zwemvijverrobot voor onderwater onderhoud van de zwemvijver.

Pluspunten: geschikt voor zwemvijver, natuurlijke vijver en vooral biozwembaden; werkt op liners/folie en vlakke ondergronden; grote verzamelkorf voor bladval en sequentiële verwijderbare filters; swivel-kabel verbinding tegen verknopingsproblemen.

Minpunten: afstandsbediening is niet IP68 waterdicht! Bij een foutief onderhoudsprotocol zal de robot uitglijden op algenaanslag – muurmos. Bij langdurig gebruik op een gladde aangelaagde wand en bodem zal de robot niet volgens verwachting presteren. Geen connectie mogelijk op aanzuigpunt (filterpomp – stofzuiger)!

Hiernaast een filmpje met deze zwemvijverrobot op de wand van een zwemvijver: Click hier voor S300I ON THE WALL

Unboxing: Unboxing van de Biodolphin S300i Maytronics Zwembadrobot voor Zwemvijver en Biozwembad

Click here: https://youtu.be/_cvE7ggRiaQ

Dolphin M5 zwembadrobot en Zwemvijverrobot, M5 model, ideale partner voor flexibel en veelzijdig zwemvijveronderhoud.

Dolphin Zwemvijver Robot M5 Bio

Dolphin M5 Bio

Krachtige Zwemvijverrobot voor onderwater onderhoud van de zwemvijver.

Pluspunten: geschikt voor zwemvijver, natuurlijke vijver en vooral biozwembad; werkt op liners/folie en vlakke ondergronden; meerdere fijnmazige cartridges; swivel-kabel verbinding tegen verknopingsproblemen; connectie mogelijk op aanzuigpunt (filterpomp – stofzuiger).

Minpunten: afstandsbediening is niet IP68 waterdicht! Bij foutief onderhoudsprotocol zal de robot uitglijden op algenaanslag – muurmos. Bij langdurig gebruik op een gladde aangelaagde wand en bodem zal de robot niet volgens verwachting presteren. Voer regelmatig een Deep Clean met vijverstofzuiger uit.

Hieronder vind je een filmpje met virtuele demontage van de zwembadrobot M5 Classic. De opbouw is dezelfde als voor de M5 BIO dus zeker wel relevant : Dolphin M5 Classic

Dolphin M5 zwembadrobot en Zwemvijverrobot, M5 model, ideale partner voor flexibel en veelzijdig zwemvijveronderhoud.

Professionele Zwemvijver Robot Zodiac

Dolphin M5 Bio

Professionele zwemvijverrobot voor grote zwemvijvers.

Pluspunten: geschikt voor zwemvijver, natuurlijke vijver en biozwembad; werkt op alle vormen van harder ondergronden; meerdere fijnmazige cartridges; swivel-kabel verbinding tegen verknopingsproblemen; connectie mogelijk op aanzuigpunt (filterpomp – stofzuiger).

Vlotte bediening met de gratis applicatie, verschillende programmeerbare instellingen om jouw zwemvijveronderhoud een week op voorhand in te plannen. Deze kan de bodem, de wanden en de waterspiegel in een slimme sequentie reinigen dankzij de ingebouwde sensor die het vuil gaat opsporen en daarna gericht opruimen.

De cyclonale filter technologie met 60 micron mand van 5 liter inhoud voorkomt zowel verstopping als krachtsverlies, zelfs wanneer de filter aan reiniging toe is.

Met de 21 meter lange kabel pak je vlot langere zwemvijvers en zwembaden aan, met een actieve werkradius van 16 tot 18 meter, indien rekening gehouden wordt met de diepte en de oeverzones.

Wellness, Sauna & Natte Ruimtes

Automatische Vloerreiniger en wandschrobbers

Jet 3 Automatische Terrasreiniger – KLIK HIER!

Al onze andere Motorscrubber Professionele Schoonmaakmachines vind je hier!

Storm Professionele Ontsmettingsvernevelaar – KLIK HIER!

Gerelateerde Producten

Gemotoriseerde Vijverborstel Machines

Klik hierboven!

Waterkwaliteit Zwemvijver Garanderen!

Klik HIER!

Zeefbocht Filter voor Water Recuperatie: Compact Classic & Pro

Waterzuivering Vijverstofzuiger Filtratie

Klik op de foto!

Bel ons!

+32 485 611406

Adres

Naviculagroup

Lochristi 9080

Belgium

www.naviculagroup.com

Email

verkoop@professionele-vijverstofzuiger.com