Vijver Accessoires Maken Vijver Onderhoud Makkelijk!

Universeel Vijver Toebehoren

België-Nederland-France-Deutschland-Österreich • Altijd Online Open

Vijver Accessoires

Manueel Toebehoren Vijveronderhoud

Elektronische Beveiliging Rondom de Vijver

Accessoires Vijver Onderhoud

Makkelijk de Vijver Aanpakken!

Professioneel advies

Je staat er  niet alleen voor. Online advies service door ervaren zwemvijver experts

Met 35+ jaar ervaring in professioneel vijveronderhoud weten we exact wat nodig is:

De juiste apparatuur

*contacteer ons voor begeleiding

Garantie: ‘No cure – No pay!’

De duidelijkste garantie van ervaren vakmensen.

Vijver Accessoires voor Perfect Vijveronderhoud

Sommige vijver onderhoudstaken voer je het best manueel uit. Blaadjes scheppen bijvoorbeeld, of een paar kleinere ornamenten even wat schrobben. Hier hoef je niet steeds gemotoriseerd of automatisch voor tewerk gaan. Bewaar de grotere machines voor je seizoen onderhoud of om zwaardere en meer langdurige werken aan te pakken.

De twee belangrijkste groepen accessoires vijveronderhoud zijn gericht bereikbaarheid en veiligheid. Hoe groter je waterpartij – en hoe dieper – hoe moeilijker het kan zijn om alle hoeken en kantjes vlot schoon te maken. Hierbij komen onze telescopische verlengstelen dan ook handig van pas.

Ga je toch tewerk met elektronische aangestuurde onderhoudsapparaten rondom de vijver, dan is veiligheid super belangrijk! Water en elektriciteit zijn namelijk niet echt de beste vrienden! Neem daarom je voorzorgen met onze elektrische persoonsbeveiliging opties.

Je vind meer informatie over beide groepen door op de onderstaande foto’s te klikken. Wil je meer algemene tips over vijveronderhoud, lees dan daaronder verder!

Manueel Toebehoren Vijveronderhoud

Klik de foto voor meer info en kennis!

wandborstel muurborstel algenschrobber muurmos vijveronderhoud koen vanhoutte vijverstofzuiger navicula

Elektronica en Vijver Veiligheid

Klik hieronder en bekijk onze oplossingen!

De professionele persoonlijke beveiligingstekker BLACK SNAKE gebruik je bij elk toestel of waterpartij op werven. De elektrische persoonsbeveiliging biedt 100% extra veiligheid tegen elektrocutie.

Vijveronderhoud Makkelijk Gemaakt!

Een vijver is om van te genieten! Het onderhoud er van – hoe cruciaal ook – maakt daar liefst een zo klein mogelijk deel van uit. Vandaar dat we jullie het leven graag wat makkelijker maken met deze tips!

Kwaliteitswerk
Eigen service dienst
Bespaar tijd!
Ontworpen voor gemak
Levering aan de deur

Gouden Tips Vijver Toebehoren!

Automatische wandborstel Biber muurborstel groen aanlaging algen zwemvijver vijveronderhoud vijverstofzuiger Torpedo Ultra

Tip 1 – Pak je vijveronderhoud regelmatig aan! Deel grotere taken in kleinere stukken op en begin vanaf dag 1 na installatie – niet bij de eerste problemen, of zoals sommige nooddossiers die we behandelden – na 3 of 4 jaar! Lees hier onze tien top tips voor correct vijveronderhoud!

Tip 2 – Ken je type vijver! Afmetingen zijn natuurlijk van belang, maar ook het doeleinde. Zet je een zwemvijver op, wil je liever visjes, een landschap architecturaal waterpartij of gelijk welke variatie en combinatie daarvan. Elk hebben ze hun specifieke onderhoudsvereisten.

Tip 3 – Gebruik het juiste materiaal! Dit kunnen we niet voldoende benadrukken. Als je gaat investeren in onderhoudsmateriaal – of dat nu manuele of gemotoriseerde vijver accessoires zijn – bestudeer de noden en vereisten van jouw onderhoud in detail. Bekijk vervolgens of het door jou gekozen materieel de juiste keuze is. In dit artikel leren we jou hoe de juiste vijverstofzuiger te kiezen.

Tip 4 – Vijveronderhoud pak je aan volgens de seizoenen. We schrijven momenteel aan een serie omtrent seizoensgebonden onderhoud. Hier vind je alvast onze adviezen terug voor Lente, Zomer, en Herfst. Winter zit er aan te komen!

FANGO 2000 BISAM NAVICULA 26042017 001

Tip 5 – Vijverontwerp is cruciaal! Bezin alvorens een vijverontwerp goed te keuren. Verloren hoeken, te diep gelegen bodempunten, een te lage ligging en incorrecte inwerking in het landschap kunnen vijveronderhoud moeilijk maken. Een incorrect ontwerp zorgt voor slechte circulatie – super belangrijk voor gezond EN zuiver vijverwater – en kan tot inspoelen van aarde of organische materiaal zorgen.

Tip 6 – Groei planten! Biomassa in de vijver en rondom de oeverzones bevorderen een goede waterbalans en een gezonde vijver. Dit leidt niet alleen tot een mooiere vijver, maar ook tot minder intens en frequent vijveronderhoud! Lees hier alles over hoe moeiteloos jouw zwemvijver te onderhouden.

Seizoensgebonden Aanpak

Wij geven als advies aan zo goed als iedereen om de seizoensgebonden cycli van het water zo nauwgezet mogelijk te volgen. Je zit wel met een besloten waterpartij en geen natuurlijke vijver.

Daarom is het dus van belang om de waterchemie terug op punt te stellen op bepaalde momenten. Dit doe je bij voorkeur zowel in de lente als in het najaar. Meten is weten, dus meet je waterwaarden tweemaal per jaar, en pas aan waar nodig.

TIP Doe je metingen en aanpassingen na je vijveronderhoud, als alle vijverslib weggezogen is met je vijverstofzuiger, want daarbij komt heel wat materiaal vrij in de waterkolom. Zo krijg je een correcter beeld van je waterwaarden en de nodige toevoegingen.

Waterplanten en waterlelie gids voor Vijvers

Vijver Accessoires Zijn Onmisbaar!

Of je nu een kleine taak wil aanpakken, of een van je grotere seizoensgebonden vijveronderhoud dagen er zit aan te komen, vijver toebehoren is cruciaal! Zo kan je sneller en efficiënter tewerk gaan. Hierdoor bespaar je tijd en moeite – en dus ook geld!

Genieten van jouw waterpartij is de boodschap. Alles wat we hier aanbieden is daar op gericht en afgestemd. Omdat ook wij geloven dat een vijver ontspannend moet zijn! Dat genieten breidt zich ook uit naar de watertuin en de specifieke accessoires hiervoor zoals irrigatie ollas! Maar ook waterlelie tobbes, terrasvijvertjes, water sierelementen zoals watervalletjes en fonteintjes en vogeldrinkbaden horen hier bij.

Hieronder kan je navigeren naar de relevante pagina’s omtrent Toebehoren Vijverborstels en Accessoires Vijverzuigers.

Naast vijver accessoires pur sang bestaat er ook nog heel wat toebehoren dat thuishoort bij de professionele vijverzuigers en de automatische vijverborstels. Ben je daar naar op zoek? Klik dan simpelweg hieronder op jouw keuze.

Bel ons!

+32 485 611406

Adres

Naviculagroup

Lochristi 9080

Belgium

www.naviculagroup.com

Email

verkoop@professionele-vijverstofzuiger.com