Verzendkosten

Verzendkosten en Transportkosten zijn van alle tijden. Van kameel tot vliegtuig tot vrachtwagen. Niemand wil ze, maar niemand ontkomt er aan.

Transport met vrachtvervoer / pallet

Verzendkosten van onze vijverstofzuiger, automatische wandborstels en voorfilters is deze voor professionele toestellen. Die toestellen hebben vaak een aardig gewicht. Daarom worden deze met zware vracht of met pallet transport verzonden tot bij u.

Ook de lengte van de stukken, soms meer dan 3.5 meter lengte vragen extra aandacht. Wij zoeken telkens de beste combinatie: veilige & zekere transport versus verzendingskost.

Wij staan altijd in voor garantie van levering. Eventuele schade wordt door ons gedekt en bij vragen na levering kan u altijd bij ons terecht.

Lees hier meer over al onze garanties!

Verzendkosten: waarom geen gratis transport?

‘Gratis’ is nooit gratis.

Verzendkosten stijgen dag na dag en zijn nooit gratis geweest. Dag en nacht werkt een hele transportsector keihard om tijdig en veilig alle goederen tot bij u te brengen. Dat is verre van evident en wordt vaak over het hoofd gezien. Daarom doen wij geen gratis levering.

Goede en degelijke transport met garanties en veilige behandeling kost uiteraard. Die kosten rekenen wij door per levering, echter zonder bijkomende verwerkingskosten van onze kant.

Wij staan wel in voor garantie van levering, eventuele schade wordt door ons gedekt en bij vragen na levering kan u altijd bij ons terecht.

Lees hier meer over al onze garanties!

Pick up op afspraak!

Je kan ook de goederen bij ons in Lochristi laten leveren en deze op afspraak op zaterdag voormiddag afhalen.

Dat is een extra service die wij bieden voor diegenen die niet veilig of haalbaar tijdens de weekdagen hun bestellen kunnen ontvangen. De verzendkosten blijven dezelfde, de service is ruimer.

Leveringstijden

Doorgaans worden kleine pakketjes nog dezelfde week geleverd, grotere pakketten worden op vracht vervoerd en arriveren typisch in de tweede week na bestelling.

Bij vragen of opvolging kan u altijd direct bij ons terecht.

Kan bij U ter plaatse of door omstandigheden (vb wegenwerken) geen levering plaatsvinden, dan kun je altijd een alternatief leveringsadres opgeven.

COVID 19 en andere veiligheidsmaatregelen

Wij willen dat al onze medewerkers veilig, conform richtlijnen en met de nodige aandacht uw bestelling kunnen afwerken. Daardoor zien we een levering typisch eind tweede week na bestelling arriveren.

Voor deze producten die opgelijst staan als ‘backorder’, garanderen wij u bij bestelling dat deze voor u individueel voorbehouden worden. U krijgt daartoe de garantie dat uw bestelling in volgorde opgenomen is in de uitleveringspijplijn.

U kan ongeacht altijd naderhand vrijblijvend annuleren.

Verzending van Lithium batterijen is aan bepaalde regels onderworpen. Deze varieert met de aantallen van batterijen alsook van firma tot firma. Zo zijn er bij DHL zeer strikte regels over wat je mag verzenden.

Per 1 januari 2022, heeft de IATA (International Air Transport Association) strengere regels doorgevoerd voor het vervoer van losse lithiumbatterijen (UN3480 / PI965). 

Tarieven

Tarieven België (ex btw) *

 • kleine pakketjes: 5.37 – 6.4 € ex btw
 • Basis tot medium pack: 13.64 € ex btw
 • Bisam of Biber box: 110 € ex btw
 • Bisam + Biber pack: 135 € ex btw
 • Fango 2000: 69 € ex btw
 • Torpedo: 118 € ex btw
 • Voorfilter light/Stelen: 49 € ex btw
 • Grotere pakketten – palletvracht: 135 – 180 € ex btw
 • Andere items, formaten, gewichten: zie bestellingsoverzicht

Buitenlandse zendingen: zie uw bestellingsoverzicht

 • Zendingen enkel: Nederland – Luxembourg – France – UK
 • Grote pakketvrachten: op offerte

* wijzigingen zijn altijd mogelijk in de volatiele transport sector, maar u vindt altijd het meest recente tarief op het overzicht van uw bestelling, voorafgaand aan uw goedkeuring. U kan altijd op dat moment zonder probleem afzien van uw bestelling.

* btw wordt aangerekend op transport kosten conform btw wetboek.

0%
“Alles goed geleverd. Ik was net niet thuis, maar werd gecontacteerd voor een levering op afspraak. Perfect.”

“Bedankt voor de nalevering van de telescopische steel. Jammer, dat de vorige in transport geschonden raakte. Het wordt erg geapprecieerd dat jullie deze zonder discussie vervangen. Top!”

Goede morgen, Kunt U mij vertellen wanneer ik mijn order (#32371) mag ontvangen?

“Hallo, Deze werd vorige week uitgestuurd met BPOST. De tracking code geeft aan dat deze en route is. Ik zou vermoeden dat U dit pakket een dezer zal ontvangen.”

“Net binnen, dank!”  – pakket werd dezelfde dag nog geleverd.
Piet