Vijverzuiger Pakketten Bieden Pasklare Oplossingen!

Kies uit onze vijverzuiger pakketten de juiste promoties voor jouw zwemvijver!

Vijveronderhoud Promoties Keuze in overvloed!

Je zit hier op de pagina vijverzuiger pakketten. Dat wil zeggen dat jouw vijveronderhoud misschien wat moeilijker is dan eerst verwacht, of dat je tegelijkertijd verschillende problemen wil gaan aanpakken.

Om jou verder beter te kunnen begeleiden bij je aankoop, hebben we nog een aantal gerichte vragen en pointers.

Vraag 1: Welk vijver probleem wil je aanpakken?

Vraag 2: Hoe groot is de vijver? Is deze residentieel of voor professioneel gebruik?

Afhankelijk van jouw antwoord klikken we door naar taakgericht productgroepen, met allerlei keuze opties.

Daar kies je wat best aansluit op jouw zwemvijver, wensen en budget.

Vind je hiermee niet direct wat je zoekt? Heb je meer specifieke vragen? Of is er nog iets onduidelijk?

Contacteer ons dan per mail of telefoon !

Besparen met Vijverzuiger Pakketten!

Is jouw vijveronderhoud wat complexer? Moet je verschillende aspecten tegelijkertijd aanpakken, waarvoor een stapsgewijze methode nodig is? Dan zit je hier op de juiste plaats. We houden er namelijk van om onze klanten te helpen met advies en een gerichte aanpak.

Niet alleen bieden we hier totaaloplossingen aan, we maken ze ook nog een stuk voordeliger! We geven hier nogmaals een overzicht van de basis modellen en hun functionaliteiten, om je vervolgens een onweerstaanbare promotie vijverstofzuiger pakket aan te bieden.

Vind je de oplossing voor jouw vijverprobleem hieronder niet direct terug of zit je nog met vragen? Aarzel dan niet om onze vijverspecialist te contacteren!

Vraag 1: Welk vijverprobleem wil je aanpakken?

Gebaseerd op de problemen waar jij het meest mee geplaagd zit bestaan er combinaties van vijverstofzuigers met basis en professionele pakketten toebehoren. Ook groepspakketten met voorfilters, gemotoriseerde vijverborstels en zwemvijver robots bestaan.
Afhankelijk van de problematiek(en) waar je vijver mee geplaagd zit, kunnen we al een eerste opdeling maken.

Algen en bladeren op de bodem in een kleinere vijver? Dan kan een gewone vijverstofzuiger vaak al voldoen.

Groene en bruine aanslag in je zwemvijver of op je vijverfolie? Manueel reinigen is een hele taak. Vandaar dat we hier het gebruik van automatische vijverborstels adviseren, al dan niet in combinatie met een zwembadrobot en vijverstofzuiger.

Voor grotere vijvers, waterpartijen die lange tijd niet onderhouden werden of professionele tuinaanleggers bieden we vijverzuiger pakketten promoties aan.

Al deze ontdek je door op de knoppen hierboven te klikken. Bekijk ze nu!

Vraag 2: Hoe Groot is jouw Vijver?

Vijverzuiger Pakketten Selectie criteria

We maken een opdeling op basis van de volgende factoren:

 1. Formaat van zwemvijver / zwembad / waterpartij
 2. Mate van typische vervuilingsgraad
 3. Optimale onderhoudsdoelstelling

Hierop gebaseerd – in combinatie met onze 25+ jaar ervaring in vijveraanleg en -onderhoud, stellen we jou vijveronderhoud promoties voor die een groot bereik beslaan. Met oog op intensiteit van het vijveronderhoud, frequentie van gebruik, en voor elk budget, van basis tot pro!

Er zijn heel wat bepalende factoren voor de keuze van een combinatiepakket vijverstofzuiger:

1 Formaat en volume van de zwemvijver:

Meet de lengtes van alle zijden, het verst bereikbare punt in de vijver, de diepte(s) en beschikbare werkruimte rond de vijver. Ja, ook de vijveromgeving is van belang, om toegankelijkheid te garanderen.

2 De dikte van de sliblaag:

Hier betreft het echt wel de sliblaag, bestaande uit vast organisch vuil met ‘zand-slijk’ daarin. Vaak ‘zweeft’ daar dan nog zo’n fluffy laag bovenop, maar die vormt zelden een belastende factor. Eerst stofzuigen en dan schrobben is hier de boodschap. Dit is vooral van belang tijdens het grote lente vijveronderhoud. Zo garandeer je een vlotte doorstart voor het hele jaar!

3 Hoeveelheid en type van algen:

Algen komen voor in allerlei vormen, van de gevreesde algenbloei die groen vijverwater veroorzaakt, tot groene en bruine glibberige aanslag op je vijverwanden en in je zwemvijver. Losse algen tijdens de lente kan je verwijderen met een vijverstofzuiger en nafilter, of met biomineralisatie. Aanslag verwijder je best met een vijverborstel, al dan niet manueel.

4. Bladval densiteit:

Afhankelijk van de hoeveelheid bladval die je moet verwijderen – en hun staat van verrotting – moet je eerst gaan stofzuigen alvorens te schrobben. Hiervoor bieden we pakketten aan met voorfilters. Zo kom je nooit in de problemen met verstopping van je vijverstofzuiger. Verwijder eerst de losliggende en zwevende partikels, daarna pak je aanslag aan.

Selectie Vijverstofzuigers: Formaat

Gebaseerd op het formaat van jouw zwemvijver of waterpartij geven we hier als basis deze richtlijnen mee. Hoewel er een correlatie bestaat tussen de afmetingen van je vijver en het gepaste toestel, kunnen complexere onderhouden deze dynamiek vaak wat doen verschuiven. Zit je met een meervoudig vijveronderhoud, dan ben je al snel gebaat met een wat zwaarder model.

Let wel! Je kan dankzij onze gratis upgrade optie – voor bepaalde duur – makkelijk een zwaarder model aanvragen. Hierbij betaal je enkel voor de upgrade en eventuele extra verzendingskosten. Stel, je koopt een Fango 2000, maar ontdekt na het eerste gebruik dat zijn debiet niet voldoende is. Dan kan je op de hiervoor beschreven manier overschakelen op een Torpedo. Gewoon de Fango terugsturen, de meerkost betalen, en wij wisselen deze uit.

Kleinere Vijvers

 

Oppervlakte: 30m² max

Volume: ~ 45.000 l

Diepte: tot 1.4 m

Sliblaag: 0.1 – 3.0 cm dikte

Zuigkracht: 8.000 l/uur

Bladval: weinig tot matig

Middelgrote Vijvers

 

Oppervlakte: 150 m² max

Volume: ~250.000 l

Diepte: tot 2.2 m

Sliblaag: 3.0 – 6.0 cm dikte

Zuigkracht: 15.000 l/uur

Bladval: weinig tot veel

Grote Vijvers

 

Oppervlakte: 300 m² max

Volume: >500.000 l

Diepte: tot 2.6 m

Sliblaag: 10.0 – 15.0 cm dikte

Zuigkracht: 20.000 l/uur

Bladval: medium tot veel

Klik op de onderstaande banner om vrijblijvend een vijverstofzuiger upgrade aan te vragen.

Promotie Vijverstofzuiger Pakketten Opties

Dan gaan we nu over tot de introductie van onze pakketten, volgens gebruiksintentie en gericht op functie.

 • Vijverstofzuiger Basis Pakketten
 • Vijverzuiger Professionele Sets
 • Stofzuigers met Vijverborstels
 • Vijveronderhoud Promoties met Filtratie Opties
 • Vijverstofzuiger Kortingen voor Zwembaden

Vijverstofzuigers Basis en Pro Pakketten

VAN – Fango 2000 Basis Combo –

TOT – Torpedo Ultra Pro Pakket-

En alles daar tussenin. Boordevol opties voor zowel particulier als professioneel gebruik.

Vijveronderhoud Promoties Combinatie Pakketten

Selectie criteria combo vijveronderhoud pakketten

Wanneer je een vijverstofzuiger combineert met andere machines of groter toebehoren, zoals bv. vijverborstels, voorfilters, nafilters en zwembadrobots, dan moet je extra keuzes maken. Naast je vijverstofzuiger model overweeg je best ook de volgende elementen.

1. Manuele of Automatische vijverborstels

Het gaat hier over zowel vijverwanden als bodems. Wil je manueel schrobben terwijl het vuil automatisch afgevoerd wordt door de vijverstofzuiger of wil je dat ook de borstelkop automatisch meeschrobt?

Beperkt de vraag tot schrobben zich tot een beperkt aantal stapstenen, zitrand of tredes of een paar delen van de wanden? Dan kun je mogelijk volstaan met een manuele schrobbersborstel, zoals de ronde Red Brush borstelkop. Je sluit deze simpelweg aan op de vijverstofzuigerslang. Met een stevige steel kan je reeds goed aan het schrobben gaan.

Kijken we naar frequentere reinigingsbeurten, grotere oppervlaktes of speelt de pijnlijke rug ons parten, dan is automatisatie best. Hier bieden de vijverschrobbers voor wand en bodem, Biber22 en Bisam44, het antwoord.

De betrouwbare electromotor doet al het zware werk voor jou en is qua gebruiksgemak doorslaggevend. Het is onnodig om hard op de wanden te drukken dankzij de zuigkracht van de stofzuiger.

Deze vijverborstels zijn beschikbaar met accu pakketten of met netstroom aansluiting, afhankelijk van jouw beoogde werkduur.

TIP: De BISAM 44 is zinvol voor middelgrote tot grote vijvers met vlakken bodemdelen. Voor kleinere zwemvijvers kan je perfect aan de slag met de BIBER 22, voor zowel wanden als bodem.

2. Hoeveelheid en type van bladval – water afvoer filtratie

Borstels  zijn niet bedoeld om losliggend / zwevend slib, rottende bladeren of organisch slib te reinigen. Los en zwevend vuil moeten we eerst stofzuigen. Zit je met heel wat bladval? Wil je het waterleven en allerlei diertjes in je vijver beschermen? Zoek je een oplossing voor water recuperatie?

Dan is het echt wel zinvol om een combo pack te kopen. In een combinatie pakket zitten zowel een vijverstofzuiger als een selectie voor-, na- en zeefbochtfilters.

TIP: Je bent soms beter af met een bescheidener combo pack dan met een zwaardere vijverstofzuiger alleen.

3. Zwemvijver Protocol Pakketten

Ook voor zwembaden en zwemvijvers zitten er complete oplossingen binnen ons aanbad vijver promoties.

Bij het onderhoud van een zwembad ga je best systematisch te werk. Te veel van onze klanten maken de fout om enkel een zwembadrobot aan te schaffen. Deze machines zijn echter niet geschikt voor grondig schrobwerk.

Eerst heb je een vijverschrobber nodig, waarna je met de vijverstofzuiger en eventueel water recuperatie zeefbochtfilter jouw zwemwater zuivert. Pas dan zet je een zwembadrobot in, voor dagelijks onderhoud. Zo voorkom je dat de groene aanlaging snel terugkomt en vrijwaar je jouw weekends.

Heb je nog vragen of twijfel je bij de keuze?: bel ons!     0485 /61 14 06

Wand- en Bodemborstel Vijverzuiger Promoties

VAN – Fango BIBER 22 Combo –

OVER – Torpedo BISAM44 Pakket –

TOT – Torpedo Ultra Pro Borstel Set –

En alle opties tussenin, met accu of op netstroom

Zwembad Onderhoud Combinaties

VAN – jouw zwemvijver –

OVER – wellness centra en hotels –

TOT – publieke zwembaden –

Met deze pakketten gericht op compleet zwembad onderhoud pak je schrobben, wegzuigen EN dagelijks onderhoud vlot aan!

Afvalwater Vijverstofzuiger Filtratie en Recuperatie Pakketten

VAN – Fango Voorfiltratie Pakket –

OVER – Torpedo Water Recuperatie –

TOT – Torpedo Ultra Voor – Nafiltratie –

En alle opties daar tussenin!

Ter info:

Aankoopstatistieken Vijverzuiger Pakketten 2015 -2022

De eerste aankoop van onze klanten bestond voornamelijk uit een combinatie van vijverstofzuiger en wandborstel. Er is een evolutie naar meer gebruik van automatische wandborstels. Ook in de zwembad en wellness wereld worden de automatische toestellen meer en meer gebruikt. Profiteer daarom van onze vijver sligzuiger promoties.

 • Vijverstofzuigers 31% 31%
 • Combinatie: Wandborstel + Vijverstofzuiger 42% 42%
 • Enkel Automatische Wandborstels 15% 15%
 • Upgrades met Automatische Wandborstels 12% 12%

* Aankoopstatistieken van apparatuur voor vijveronderhoud periode: 2015-2018 +2019 -2021 (nieuwste generatie vijverstofzuigers)

** Sinds 2015 zijn de nieuwe generatie automatische wandborstels beschikbaar

Vijverzuiger Pakketten en Promoties voor Iedereen!

Hoewel vijvers niet onderhoudsvrij zijn, kunnen onze vijveronderhoud promoties helpen bij het vlot aanpakken van jouw zwemvijver, zwembad, siervijver of andere waterpartij. Zo minimaliseer je frustratie en tijdsverlies en optimaliseer je vijvergenot!

Er is namelijk een groot verschil tussen een beetje onderhoud en een slaaf zijn van jouw vijver, vaak om die dan nog niet helder en schoon te krijgen zoals het hoort! De sleutel hiertoe zit in de combinatie van een goed vijver voorontwerp EN een correct onderhoud met de juiste middelen.

Hier horen ook onze vijverstofzuiger accessoires bij! Wil je alle toebehoren voor vijverzuigers ontdekken? Klik dan op de onderstaande banner!

Verslaafd aan je vijver – OK

Slaaf van je vijver – NIET OK

Header Collage Torpedo en Torpedo Ultra professionele vijverstofzuigers met toebehoren
Bel ons!

+32 485 611406

Adres

Naviculagroup

Lochristi 9080

Belgium

www.naviculagroup.com

Email

verkoop@professionele-vijverstofzuiger.com