Vijverzuiger Pakketten Bieden Pasklare Oplossingen!

Kies uit onze vijverzuiger pakketten de juiste promoties voor jouw zwemvijver!

Met 35+ jaar ervaring in professioneel vijveronderhoud weten we exact wat nodig is:

De juiste apparatuur

*contacteer ons voor begeleiding

Garantie: ‘No cure – No pay!’

De duidelijkste garantie van ervaren vakmensen.

Vijveronderhoud Promoties Keuze in overvloed!

Je bent op de pagina vijverzuiger pakketten terecht gekomen. Dat wil zeggen dat jouw vijveronderhoud misschien wat moeilijker is dan eerst verwacht, of dat je tegelijkertijd verschillende problemen wil gaan aanpakken.

Om jou verder beter te kunnen begeleiden bij je aankoop is het belangrijk om eerst te weten welk vijverprobleem je precies wil gaan aanpakken.

Afhankelijk van jouw antwoord klikken we door naar taakgerichte pakketten, met allerlei keuze opties. Daar kies je wat best aansluit op jouw zwemvijver, wensen en budget.

Vind je hiermee niet direct wat je zoekt? Heb je meer specifieke vragen? Of is er nog iets onduidelijk?

Contacteer ons dan per mail of telefoon !

BEL ONZE VIJVERSPECIALIST KOEN VANHOUTTE OP +32 (0) 485 61 14 06

Vijverstofzuiger Slibzuiger Fango Accessoires Toebehoren Algen Vijveronderhoud Navicula

Klik op de bovenstaande foto voor een overzicht van deze product categorie, zonder meer!

Besparen met Vijverzuiger Pakketten!

Is jouw vijveronderhoud wat complexer? Moet je verschillende aspecten tegelijkertijd aanpakken, waarvoor een stapsgewijze methode nodig is? Dan zit je hier op de juiste plaats. We houden er namelijk van om onze klanten te helpen met advies en een gerichte aanpak.

Niet alleen bieden we hier totaaloplossingen aan, we maken ze ook nog een stuk voordeliger! We geven je direct een overzicht van onze onweerstaanbare promotie vijverstofzuiger pakketten. Hiervoor beslis je best eerst welk model professionele vijverstofzuiger jouw vijver nodig heeft. Ben je der nog niet uit, klik dan op de vette cursieve tekst om onze zoekmodule te ontdekken!

Vind je de oplossing voor jouw vijverprobleem hieronder niet direct terug of zit je nog met vragen? Aarzel dan niet om onze vijverspecialist te contacteren!

Welk vijverprobleem of -problemen wil je aanpakken?

Gebaseerd op de problemen waar jij het meest mee geplaagd zit bestaan er combinaties van vijverstofzuigers met basis en professionele pakketten toebehoren. Ook groepspakketten met voorfilters, gemotoriseerde vijverborstels en seizoen gerichte promoties – met gratis advies – bestaan.
Afhankelijk van jouw vijver type maken we hier een opdeling.

Algen en bladeren op de bodem in een kleinere vijver? Dan kan een basis pakket vijverstofzuiger vaak al voldoen, daar zitten ook goede schepnetten bij.

Klik op Professionele Vijverstofzuigers Basis Pakketten

Groene en bruine aanslag in je zwemvijver of op je vijverfolie? Manueel reinigen is een hele taak. Vandaar dat we hier het gebruik van automatische vijverborstels adviseren, in combinatie met een vijverstofzuiger die onmiddellijk alle weggeschrobde vervuiling afvoert.

Klik op Vijverstofzuigers met Elektrische Vijverborstels Pakketten

Voor grotere vijvers, waterpartijen die lange tijd niet onderhouden werden of professionele tuinaanleggers bieden we deze professionele vijverstofzuiger pakketten aan. Je vindt hier ook unieke sets voor het onderhouden van publieke zwembaden en waterparken, zowel binnen als outdoors.

Klik op Professionele Vijverstofzuigers Promotie Pakketten

Duurzaam vijveronderhoud is belangrijk. Hier richten we ons op water recuperatie, waarbij je met een voorfilter waterdiertjes en kiezelstenen opvangt alvorens deze door de vijverstofzuiger passeren. Ook water recuperatie met een zeefbochfilter aan de afvoerzijde zitten hier in vervat. Zo kan je perfect gebalanceerd en gemineraliseerd zwembad of -vijver water – na filtratie – terug invoeren in jouw waterpartij.

Klik op Water Recuperatie Vijverstofzuigers Combinaties

Promotie Vijverstofzuiger Pakketten Opties

Dan gaan we nu over tot de introductie van onze pakketten – gericht op functionaliteit en intensiteit van gebruik.

 

Vijverstofzuigers Pakketten

VAN – Fango 2000 Basis Combo –

TOT – Torpedo Ultra Pro Pakket voor Zwemvijvers-

En alles daar tussenin. Boordevol opties voor zowel particulier als professioneel gebruik. Met automatische vijverborstels, water recuperatie modules en meer!

Duurzaam & Vlot Vijveronderhoud – Ecologisch Verantwoord – Economisch & Budget Vriendelijk – Ergonomisch & Gebruiksvriendelijk

Vijveronderhoud Promoties Combinatie Pakketten

Selectie criteria combo vijveronderhoud pakketten

Wanneer je een vijverstofzuiger combineert met andere machines of groter toebehoren, zoals bv. vijverborstels, voorfilters, nafilters en zwembadrobots, dan moet je extra keuzes maken. Naast je vijverstofzuiger model overweeg je best ook de volgende elementen.

1. Manuele of Automatische vijverborstels

Het gaat hier over zowel vijverwanden als bodems. Wil je manueel schrobben terwijl het vuil automatisch afgevoerd wordt door de vijverstofzuiger of wil je dat ook de borstelkop automatisch meeschrobt?

Beperkt de vraag tot schrobben zich tot een beperkt aantal stapstenen, zitrand of tredes of een paar delen van de wanden? Dan kun je mogelijk volstaan met een manuele schrobbersborstel, zoals de ronde Red Brush borstelkop. Je sluit deze simpelweg aan op de vijverstofzuigerslang. Met een stevige steel kan je reeds goed aan het schrobben gaan.

Kijken we naar frequentere reinigingsbeurten, grotere oppervlaktes of speelt de pijnlijke rug ons parten, dan is automatisatie best. Hier bieden de vijverschrobbers voor wand en bodem, Biber22 en Bisam44, het antwoord.

De betrouwbare electromotor doet al het zware werk voor jou en is qua gebruiksgemak doorslaggevend. Het is onnodig om hard op de wanden te drukken dankzij de zuigkracht van de stofzuiger.

Deze vijverborstels zijn beschikbaar met accu pakketten of met netstroom aansluiting, afhankelijk van jouw beoogde werkduur.

TIP: De BISAM 44 is zinvol voor middelgrote tot grote vijvers met vlakken bodemdelen. Voor kleinere zwemvijvers kan je perfect aan de slag met de BIBER 22, voor zowel wanden als bodem.

2. Hoeveelheid en type van bladval – water afvoer filtratie

Borstels  zijn niet bedoeld om losliggend / zwevend slib, rottende bladeren of organisch slib te reinigen. Los en zwevend vuil moeten we eerst stofzuigen. Zit je met heel wat bladval? Wil je het waterleven en allerlei diertjes in je vijver beschermen? Zoek je een oplossing voor water recuperatie?

Dan is het echt wel zinvol om een combo pack te kopen. In een combinatie pakket zitten zowel een vijverstofzuiger als een selectie voor-, na- en zeefbochtfilters.

TIP: Je bent soms beter af met een bescheidener combo pack dan met een zwaardere vijverstofzuiger alleen.

3. Professionele Pakketten

Ook voor zwembaden en zwemvijvers zitten er complete oplossingen binnen ons aanbad vijver promoties.

Bij het onderhoud van een zwembad ga je best systematisch te werk. Te veel van onze klanten maken de fout om enkel een zwembadrobot aan te schaffen. Deze machines zijn echter niet geschikt voor grondig schrobwerk.

Eerst heb je een vijverschrobber nodig, waarna je met de vijverstofzuiger en eventueel water recuperatie zeefbochtfilter jouw zwemwater zuivert. Pas dan zet je een zwembadrobot in, voor dagelijks onderhoud. Zo voorkom je dat de groene aanlaging snel terugkomt en vrijwaar je jouw weekends.

Heb je nog vragen of twijfel je bij de keuze?: bel ons!     0485 /61 14 06

Seizoensgerichte Vijverzuiger Pakketten

Binnen ons gamma aan combinatie pakketten met vijverstofzuigers en andere promoties blijft informatie verlenen centraal staan. We bieden oplossingen, eerder dan enkel producten. Zo voel je de meerwaarde bij elk gebruik van eender welk van onze artikels.

Een onderdeel hiervan zijn onze promotie pakketten die de seizoenen volgen. Elk seizoen kent namelijk specifieke noden voor jouw vijveronderhoud. Zo ga je in de lente een groot onderhoud uitvoeren. In de zomer gaat het over genieten van jouw vijverpracht, terwijl de herfst een voorbereiding op een propere winter is. Hou je deze cyclus aan – in combinatie met het gebruik van onze vijverzuiger promoties of andere kortingscombinaties – dan merk je jaar na jaar dat jouw vijveronderhoud makkelijker zal worden.

We bieden deze adviezen gratis aan! Ontdek ze in het zwarte navigatiemenu bovenaan je scherm op Promoties te klikken! Alternatief klik je op de onderstaande fotootjes om per seizoen te navigeren. Wil je een compleet overzicht van al onze producten professioneel vijveronderhoud? Dan klik je op de vette cursieve tekst.

LENTE

Nymphaea Escarboucle in bloei in onze waterlelie tobbes 'lily in the lawn'

ZOMER

Sarracenia farnhannii, vleesetende moerasplant.

HERFST

WINTER

Ter info:

Aankoopstatistieken Vijverzuiger Pakketten 2015 -2022

De eerste aankoop van onze klanten bestond voornamelijk uit een combinatie van vijverstofzuiger en wandborstel. Er is een evolutie naar meer gebruik van automatische wandborstels. Ook in de zwembad en wellness wereld worden de automatische toestellen meer en meer gebruikt. Profiteer daarom van onze vijver sligzuiger promoties.

  • Vijverstofzuigers 31% 31%
  • Combinatie: Wandborstel + Vijverstofzuiger 42% 42%
  • Enkel Automatische Wandborstels 15% 15%
  • Upgrades met Automatische Wandborstels 12% 12%

* Aankoopstatistieken van apparatuur voor vijveronderhoud periode: 2015-2018 +2019 -2021 (nieuwste generatie vijverstofzuigers)

** Sinds 2015 zijn de nieuwe generatie automatische wandborstels beschikbaar

Vijverzuiger Pakketten en Promoties voor Iedereen!

Hoewel vijvers niet onderhoudsvrij zijn, kunnen onze vijveronderhoud promoties helpen bij het vlot aanpakken van jouw zwemvijver, zwembad, siervijver of andere waterpartij. Zo minimaliseer je frustratie en tijdsverlies en optimaliseer je vijvergenot!

Er is namelijk een groot verschil tussen een beetje onderhoud en een slaaf zijn van jouw vijver, vaak om die dan nog niet helder en schoon te krijgen zoals het hoort! De sleutel hiertoe zit in de combinatie van een goed vijver voorontwerp EN een correct onderhoud met de juiste middelen.

Hier horen ook onze vijverstofzuiger accessoires bij! Wil je alle toebehoren voor vijverzuigers ontdekken? Klik dan op de onderstaande banner!

Verslaafd aan je vijver – OK

Slaaf van je vijver – NIET OK

Header Collage Torpedo en Torpedo Ultra professionele vijverstofzuigers met toebehoren
Bel ons!

+32 485 611406

Adres

Naviculagroup

Lochristi 9080

Belgium

www.naviculagroup.com

Email

verkoop@professionele-vijverstofzuiger.com