Vijverstofzuiger Accessoires voor Betere Prestaties!

Vijverzuiger Accessoires Opties

België-Nederland-France-Deutschland-Österreich • Altijd Online Open

Vijverstofzuiger Toebehoren

Voor vijveronderhoud in zwemvijver, zwembad en andere waterpartijen

Pak jouw vijver vlot aan met behulp van onze accessoires.

Accessoires voor Vijverzuigers vind je hier!

Voor zorgeloos genieten van super propere zwemvijver!

Professioneel advies

Je staat er  niet alleen voor. Online advies service door ervaren zwemvijver experts

Professionele levering voor alle vijverstofzuiger, wandborstel en zwembadrobot pakketten!

Korte keten optimalisatie = kosten reductie!

Vragen? Bel ons!

+32 (0)485 61 14 06

Met 35+ jaar ervaring in professioneel vijveronderhoud weten we exact wat nodig is:

De juiste apparatuur

*contacteer ons voor begeleiding

Garantie: ‘No cure – No pay!’

De duidelijkste garantie van ervaren vakmensen.

Vijverzuiger Toebehoren

Driehoekig flexibel mondstuk voor professionele vijverstofzuiger zoals de Fango 2000

Mondstukken Fango 2000

Driehoekige Zuigermond

Flexibele Zuigermond

Flat Nose Sediment Zuigermond

Verwijder bladval, slib en kiezelsteentjes van je vijverbodem!

53,00106,00 Incl. btw/tva/vat

Transparante bodemklok met borstelrand om algen uit lavasteentjes in de plantenfilter van zwemvijvers op te zuigen met een professionele vijverstofzuiger.

Mondstukken Torpedo en T Ultra

Blauwe Driehoekige Zuigermond

Haakse Zuigermond

 

74,00107,00 Incl. btw/tva/vat

Koen Vanhoutte Navicula Algen Bestrijding Bloom

Toebehoren Pakketten

Keuze vijverstofzuiger:

Fango

Torpedo – Torpedo Ultra

Uitbreidingsset toebehoren vijverzuigers van basis tot “go pro”

366,00779,00 Incl. btw/tva/vat

Pro Toebehoren Zwemvijver Onderhoud

Kwaliteitswerk
Eigen service dienst
Bespaar tijd!
Ontworpen voor gemak
Levering aan de deur

Vijverstofzuiger Accessoires voor de Beste Resultaten!

Als uitbreiding op onze professionele vijverstofzuigers, kunnen onze vijverstofzuiger accessoires een heel brede variatie aan taken aan. Net zoals het ideale gereedschap in jouw garage gelijk welke taak rondom het huis 10x makkelijker maakt.

Zoek je mondstukken, algenborstels, verlengslangen voor afvoer en aanzuig? Wil je een upgrade doen van jouw model, zoek je naar andere vervangstukken of wil je een gratis offerte voor herstelling? Dan ben je hier aan het juiste adres!

We delen ons toegepast vijverstofzuiger toebehoren hieronder verder op per categorie. Met focus op de verschillende pijnpunten die je kan tegenkomen tijdens het onderhoud van jouw waterpartij. Dan verloopt jouw vijveronderhoud zo vlot als mogelijk.

biozwembad zwemvijver chloorvrij navicula koen vanhoutte

Mondstukken Vijverstofzuigers

Het ontwerp of de beplanting van sommige vijvers maakt het vijveronderhoud soms wat moeilijker.

Denk hierbij aan diepe bodems, nauwe hoekjes en kantjes tussen plantenmanden of vouwen van je vijverfolie.

Afhankelijk van de vervuiling die je wil aanpakken – bladval, algen, slib en zand – bieden we voor elk probleem een oplossing via deze speciale mondstukken.

Vijverbodem Reinigen

De bodem van je vijver is waar het meeste vuil zich zal verzamelen. Het is dan ook normaal dat we hierop gericht heel wat specifieke mondstukken aanbieden. Hieronder ontdek je maar liefst 4 opties, mooi opgedeeld volgens universele functionaliteit of vijverstofzuiger model.

Mondstukken voor de vijverbodem die passen bij Fango en Torpedo zijn allen aangepast aan de vormgeving van de vijver.

Optimaal bereik zorgt er voor dat je ook fijner sediment zoals verrot plantenmateriaal, aarde, slib en zand makkelijk kan verwijderen. Hiermee bereik je de moeilijkste plekjes in een ogenblik.

Ook de universele geleide zuigermond met zijn unieke rollende kop maken het verwijderen van kleiner organisch afval makkelijk.

De bladvanger zuigermond spreekt voor zichzelf en is gericht op het vlot verwijderen van bladval in verschillende stadia van verrotting, zonder daarbij te veel verstoring en turbulentie te veroorzaken.

Ontdek deze opties door hiernaast op de fotootjes te klikken.

Mondstukken Fango 2000

Driehoekig flexibel mondstuk voor professionele vijverstofzuiger zoals de Fango 2000

Mondstukken Torpedo

Transparante 'Haaks' mondstuk voor verwijderen van biomat en bodemalgen. Compatibel met TORPEDO en TORPEDO ULTRAvijverstofzuiger.

Rollerhead Zuigermond

geleide zuigermond vijverstofzuigers Rollerhead vijverbodem reinigen

Bladvanger Zuigmond

Vijverstofzuiger accessoire hulpstuk bladklok borstelrand substraat kiezel keien lava algen vijveronderhoud vijver mondstuk Navicula

Algenborstel Vijveronderhoud

Algenaanslag blijft een probleem in de meeste vijvers. Of dit nu veroorzaakt wordt door een te hoge biomassa in je vijver, een slechte ligging, onregelmatig onderhoud of een verkeerde biomineralisatie en waterbalans, het leidt steevast tot problemen.

Voor kleinere vijvers met minimale groene of bruine algen aangroei kan je dit makkelijk verwijderen met een algenborstel.

Dit universeel mondstuk voor onze vijverstofzuigers laat je zelf schrobben waar het meest nodig is, met het gebruik van een telescopische verlengsteel.

Klik op de foto hiernaast om dit product te ontdekken.

Zit je met zwaardere algengroei op de vijverfolie en zelfs op de vijverbodem? Dan kan je best een automatische vijverborstel inschakelen. Klik op de button om onze voordelige combinatie pakketten met beide opties te bekijken.

Plantenfilter Schoonmaken

Bij natuurlijke zwembaden en vijvers wordt er vaak een plantenfilter gebruikt. Niet alleen zijn dit excellente natuurlijke filtratiesystemen voor het zwemwater, ze zien er nog mooi uit ook!

Toch is wat onderhoud ook hier niet onbelangrijk. Deze filters zijn grote kuipen gevuld met een filtersubstraat en andere lagen materiaal. Dit substraat kan na verloop van tijd wat verstopt raken, zeker na een inactieve periode in de winter. Klik op de foto hiernaast om dit product aan te kopen!

Daarom bieden we deze speciaal ontworpen mondstukken aan, die zowel algen als loszittend vuil gaan verwijderen uit je substraat. Sluit ze simpelweg aan op jouw keuze vijverstofzuiger en begin te stofzuigen in een op- en neerwaartse beweging.

Zo ververs je jouw filter, hetgeen filtratie en doorstroom ten goede zal komen, maar je brengt opnieuw zuurstof naar de plantenwortels ook, hetgeen voor een uitbundige groei en bloei zal zorgen. Een klein beetje onderhoud, met de juiste materialen, voor een zomerlang zwemvijver genot.

Vijverstofzuiger Toebehoren!

Afvoer- en Verlengslangen Vijverstofzuigers

Verlengslangen in aangepaste lengtes voor alle modellen, met de gepaste koppelingen, voor zowel aanzuig als afvoer van vijverwater op grotere afstanden. Zo hoef je nooit meer te sukkelen met het bereik van je apparaat.

Hiermee plaats je bovendien jouw vijverstofzuiger binnen handbereik, net boven het waterniveau eerder dan boven op een steile oever. Zo optimaliseer je het debiet en pompvermogen.

Klik hieronder voor ofwel de speciale verlengslang van 5 M voor Torpedo, of voor de universele verlengslangen vijverstofzuigers, met maar liefst negen opties, voor zowel aanvoer als afzuig van vijverwater.

Verlengslang Aanzuig Torpedo 5 M

Afvoerverlengslang voor vijverstofzuiger Torpedo & Torpedo Ultra. Voor een groter bereik bij zwemvijver vijveronderhoud.

Universele Verlengslangen Vijverstofzuigers

Verlengslang voor vijverstofzuiger Torpedo EN Torpedo Ultra. Voor een groter bereik bij zwemvijver vijveronderhoud.

Vervangstukken, Herstellingen en Upgrades Vijverstofzuigers

Het komt niet vaak voor, maar foutjes en kleine ongevallen kunnen steeds gebeuren. Maak je echter geen zorgen. We leveren excellente zorg na aankoop, of jouw toestel nu binnen of buiten garantie valt. Vind je jouw vervangstuk hier niet? Aarzel niet ons te contacteren. We maken alle vijverstofzuiger accessoires en vervangstukken beschikbaar, voor al onze apparaten.

Afvoerpompen Vervangen

Soms is het nodig om vervangstukken aan te vragen. We zetten niet alle onderdelen van elke vijverstofzuiger online, maar in principe is alles wel beschikbaar op aanvraag. Klik op de detail foto hiernaast om een afvoerpomp te bestellen voor jouw vijverstofzuiger. Of contacteer onze vijverspecialist hier omtrent andere vervangstukken, indien je op deze pagina niet vindt wat je zoekt.

Gratis Offerte Herstelling Vijverzuigers

Herstellingen zijn soms noodzakelijk. Hier kan je via deze productfiches een gratis offerte aanvragen voor de reparatie van jouw vijverstofzuiger.

Valt jouw vijverstofzuiger nog binnen de garantieperiode? Dan zal dit normaalgezien gratis zijn, tenzij de veroorzaakte schade niet binnen het bestek valt. Bijvoorbeeld, schade die je zelf of een derde berokkende door het verkeerd gebruik van een toestel.

Klik op deze tekst om onze gedetailleerde garantievoorwaarden te ontdekken. Deze zitten ook bijgesloten in de handleiding van elk apparaat, en kan je bovendien online terug aanvragen door hier te klikken.

Vanwege de unieke specificaties per model werden deze opgedeeld in 2 groepen:

Fango 2000

Torpedo – Torpedo Ultra offerte.

Klik op de vette cursieve model naam om jouw keuze te maken!

Vijverstofzuiger Fango 2000 Onderdelen Exploded View
TORPEDO Professionele vijverstofzuiger voor vijveronderhoud en efficient beheer van zwembad zwemvijver en sauna / wellness centra.

Vijverstofzuiger Flexibele Upgrades

Stel, je koopt een Fango 2000 vijverstofzuiger aan. Maar, na zes maand leert ervaring je dat je toch een zwaarder toestel nodig hebt, bv. een Torpedo.

Wat nu? Moet je dan een nieuwe vijverstofzuiger aankopen? Het simpele antwoord is nee!

Wij bieden namelijk een 100% upgrade service aan! Concreet stuur je hierbij het volledige aangekochte pakket terug. Je koopt tegelijkertijd het zwaardere of meer uitgebreide model aan. Je betaalt hierbij enkel de meerkosten van het sterkere toestel, zonder meer!

Om dit product aan te schaffen of meer te ontdekken over de details en voorwaarden, klik je op de foto hiernaast.

Vijverzuiger Accessoires Pakketten

Je koopt een vijverstofzuiger, zonder meer. Tevreden met je aankoop ontdek je tijdens het gebruik dat er toch specifieke vijver onderhoudstaken zijn die je wat efficiënter zou kunnen aanpakken.

Moet je dan een nieuwe vijverstofzuiger kopen? Natuurlijk niet!

Naast de bestaande individuele accessoires bieden we ook optiepakketten aan bij voorheen aangekochte vijverstofzuiger.

Deze toebehoren pakketten zijn vanzelfsprekend opgedeeld per model. We verdelen ze dan ook nog eens verder op in basis en pro opties voor elk van de 3 beschikbare modellen.

Ontdek ze door op de foto hiernaast te klikken!

Dit Klokvormig Mondstuk met Borstelrand reinigt keitjes, lava en kiezel in plantenfilter en zwemvijvers.

Vijverzuiger Toebehoren Bespaart Tijd!

Iedereen houdt van efficiënt werken! Tijd en moeite besparen gaan ook vaak hand in hand met een lichter budget. Bovendien kan je de gewonnen tijd aan iets anders benutten, zoals het effectief genieten van je vijver!

Je hebt reeds een druk familiaal en werkleven, dan maak je van je weekends en vrije tijd liefst het beste! Met deze vijverstofzuiger accessoires hoeft een regelmatig vijveronderhoud echt niet veel moeite kosten. In een mum van tijd haal je wat bladval weg, verwijder je de algengroei op de folie en stofzuig je de plantenfilter. Ontdek de nieuwste borstelkoppen voor onze vijverzuigers in dit artikel!

Ben je nog niet zeker welke vijverstofzuiger het best voor jou geschikt is? Geen probleem. Onze vijverspecialisten – met meer dan 25 jaar ervaring met de voeten in het vijverwater – ontwikkelden een selectiemethode. Hiermee beslis jij in een mum van tijd welke oplossing het beste bij jouw vijver past. Hoe werkt dit zeg je? Klik op de onderstaande banner en we leggen je alles uit!

Header Collage Torpedo en Torpedo Ultra professionele vijverstofzuigers met toebehoren
Bel ons!

+32 485 611406

Adres

Naviculagroup

Lochristi 9080

Belgium

www.naviculagroup.com

Email

verkoop@professionele-vijverstofzuiger.com