Professionele Vijverstofzuigers Bieden Pasklare Oplossingen!

Hier beslis JIJ welk professionele vijverstofzuigers modellen best geschikt zijn voor jouw zwemvijver!

Met 35+ jaar ervaring in professioneel vijveronderhoud weten we exact wat nodig is:

De juiste apparatuur

*contacteer ons voor begeleiding

Garantie: ‘No cure – No pay!’

De duidelijkste garantie van ervaren vakmensen.

We helpen je selecteren!

We kiezen samen met jou de meest geschikte apparatuur voor jouw vijveronderhoud. Met onze professionele vijverstofzuigers ziet jouw zwemvijver er steeks piekfijn uit!

Hierbij gebruiken we een aantal gerichte vragen.

Vraag 1: Wat wil je eerst aanpakken?

 • Wat stoort jou het meest? Algen, slib op de bodem, gladde wanden, bladeren, etc.

Vraag 2: Hoe groot is de vijver?

Vraag 3: Professioneel of residentieel gebruik?

Vraag 4: Welke opties wil je er allemaal bij?

Afhankelijk van jouw antwoord ‘klikken‘ we naar  gedetailleerde product opties en vergelijkingstabellen.

Daar kies jij wat best aansluit op jouw zwemvijver, wensen en budget.

Heb je nog meer specifieke vragen? Vind je hier niet wat je zoekt? Is er nog iets onduidelijk?

 

Aarzel dan niet en contacteer ons hier, per mail of telefoon!

Bel onze vijverspecialist op dit nummer!

+32 (0)485 61 14 06

Waarom Professionele Vijverstofzuigers Gebruiken?

Misschien is dit een vraag die voor zichzelf spreekt voor ons bestaand cliënteel, maar voor nieuwe klanten leggen we de voordelen graag nog even uit.

We hebben het hier over duurzaamheid, efficiëntie, gebruiksgemak, meervoudige toepassingen en mogelijke combinatie opties. Het belang van professionele vijverstofzuigers wordt heel snel duidelijk wanneer vergeleken met de prestaties van andere merken op de markt. Het resultaat? De kwaliteit waar je bij ons voor betaald, die voel je effectief tijdens jouw vijveronderhoud!

Factoren zoals duurzaamheid, efficiënt en makkelijk gebruik staan hierbij bovenaan. Met de hoog kwalitatieve behuizing, onderdelen, elektronica, industrieel ontwerp en garanties steken onze toestellen hun kop serieus boven het maaiveld uit op alle vlakken. Zo pak je vlot gelijk welke waterpartij onder handen. Van zwemvijvers en zwembaden over siervijvers en visvijvers, tot en met watertuin elementen zoals tobbes en fonteinen/watervallen.

Mijn FANGO 2000 vijverstofzuiger is onmisbaar om de zwemvijver klaar te zetten voor het zwemseizoen.

Klaus & Familie

Zwemvijver 3 m x 7 m

Maar dit is slechts het begin van hun potentieel. Verhoog de hoeveelheid toepassingen door deze professionele vijverstofzuigers te gebruiken in combinatie met andere machines. Zo ontketen je een kracht en potentieel aan mogelijke toepassingen die ongeëvenaard zijn op de hedendaagse markt.

Je kan deze pakketten en opties ontdekken op de volgende pagina Vijverzuiger Pakketten. Klik op de onderstaande banner om daar je keuze te maken, of scroll verder om onze basismodellen te ontdekken!

Professionele Vijverstofzuigers Selecteren!

Heb je besloten om een professionele vijverstofzuiger aan te schaffen? Excellente keuze. Samen met jou gaan we op zoek naar het ideale model voor jouw waterpartij, of dat nu een zwemvijver, siervijver of een zwembad is! Cruciale factoren zoals seizoensonderhoud, prioritaire en onderliggende problemen aanpakken, watervolume, ligging en ontwerp van je vijver,… spelen allemaal een rol.

Hieronder beginnen we met vragen stellen omtrent jouw vijver. Zo wordt het al snel duidelijk welke oplossing de beste is voor jouw vijver. Ben je beter af met een simpel basis vijver zuiger of heb je een combinatiepakket met een professionele vijver waterzuiger nodig? Ontdek het nu!

Let wel! Vijverzuigers en waterstofzuigers zijn NIET hetzelfde! Wil je weten hoe deze precies van elkaar verschillen, lees dan meer omtrent deze industrie standaard waterzuigers hier!

Vraag 1: Welk vijverprobleem pakken we eerst aan?

Waar heb je momenteel het meest last van?

1. Vuil en algen op de bodem?

Klik op : Vijverstofzuigers

2. Algen en groene of bruine aanslag op glibberige wanden?

Klik op : Wandborstels OF Combopacks

3. Bodemvuil EN groene wanden!

Klik op : Combinatie pakketten

GOUDEN TIP! Ontdek hier ons gamma aan vijverzuiger toebehoren!

Klik op: Vijverzuiger Toebehoren

Zwembaden en Wellnesscentra Onderhoud met Professionele Vijverstofzuigers

Wij pakten recentelijk ook uit met een product gericht op publieke zwembaden, wellness centra en saunas in B&B/Hotels. Klik op de vette cursieve tekst om onze pro sets te ontdekken, waar je dit product in detail kan bekijken en aankopen.

Klik op de foto hiernaast voor een compleet overzicht van onze producten in dit MotorScrubber gamma. Gericht op het schoonmaken en ontsmetten van jouw buitenleven ervaring!

Vraag 2: Hoe groot is jouw zwemvijver en hoe hoog is de vervuilingsgraad?

Hier bekijken we eerst en vooral de afmetingen van je vijver, aangezien deze in directe correlatie staan met het type vijverstofzuiger dat je best gaat gebruiken.

Het formaat en volume van jouw zwemvijver kan je afhankelijk van de vormgeving al dan niet vlot zelf bepalen. Dit doe je op de volgende manier:

 1. Meet de lengtes van alle zijden en de dieptes.
 2. Eventueel verdeel je een onregelmatig aangelegde vijver in verschillende delen.
 3. Vergeet ook je plantenfilter niet mee te rekenen indien van toepassing.
 4. Zo reken je wat makkelijker en maak je daarna simpelweg de som.

Ook het verst bereikbare punt in de vijver en beschikbare werkruimte rondom zijn van belang, voor comfortabel vijveronderhoud. De dikte van de sliblaag, de hoeveelheid aan bladval en andere organische vervuiling, alsook diervriendelijkheid spelen ook mee. Ontdek hierna direct waarom dit relevant is bij de keuze van jouw professionele vijverstofzuigers.

Kleinere Vijvers

 

Oppervlakte: 30m² max

Volume: ~ 45.000 l

Diepte: tot 1.4 m

Sliblaag: 0.1 – 3.0 cm dikte

Zuigkracht: 8.000 l/uur

Bladval: weinig tot matig

Middelgrote Vijvers

 

Oppervlakte: 150 m² max

Volume: ~250.000 l

Diepte: tot 2.2 m

Sliblaag: 3.0 – 6.0 cm dikte

Zuigkracht: 15.000 l/uur

Bladval: weinig tot veel

Grote Vijvers

 

Oppervlakte: 300 m² max

Volume: >500.000 l

Diepte: tot 2.6 m

Sliblaag: 10.0 – 15.0 cm dikte

Zuigkracht: 20.000 l/uur

Bladval: medium tot veel

Vijverstofzuigers voor Zwemvijvers

Er bestaan momenteel binnen ons gamma drie modellen:

— Fango 2000

— Torpedo

— Torpedo Ultra

Vergelijk prijzen en capaciteit direct hieronder! Klik gewoon op de buttons om naar het gewenste product te navigeren!

Tip: Je kan gedurende drie maanden na aankoop steeds kiezen voor een kostenloze upgrade! Klik hier om jouw vijverstofzuiger upgrade aanvraag in te dienen!

Stofzuigers voor Vijvers Keuzecriteria Samenvatting

Er zijn vier bepalende factoren bij de keuze van professionele vijverstofzuigers en ander toebehoren – zoals een voorfilter of wandschrobbers – waarover hieronder meer:

1 Formaat en volume van de zwemvijver: Meet de lengtes van alle zijden, het verst bereikbare punt in de vijver, de diepte(s) en beschikbare werkruimte rond de vijver.

2 De dikte van de sliblaag: Hier betreft het echt wel de sliblaag, bestaande uit vast organisch vuil met ‘zand-slijk’ daarin. Vaak ‘zweeft’ daar dan nog zo’n fluffy laag bovenop, maar die vormt zelden een belastende factor.

3 Hoeveelheid en type van bladval: Sommige bladeren zijn klein en rotten snel, zoals wilgeblad. Andere zijn taai en vezelig, zoals eik of platanenbladeren. Vooral deze laatste vereisen grotere kracht en diameter van waterslang. Voorfiltratie is aangewezen bij grote aantallen en dikke pakken. Hoeveel en welke bomen staan er vlakbij de zwemvijver? Staan er hagen rondom de vijver?

4 Diervriendelijkheid: Omdat wij dieren willen beschermen hebben we altijd een vorm van voorfilter voorzien. Vooral om vissen, kikkers, salamanders, libellenlarven,… van de draaiende pomp-rotor te behoeden.

GOUDEN TIP: Een vijfde factor volgt uit een vraag die wij vaak krijgen: namelijk kiezelsteentjes op de bodem!!! Zelfs met de lichtste vorm van voorfiltering, i.e. een bladfilternet, of zelfs zonder net, zullen kiezels bezinken in de waterkamer. Als er dan wat grof zand of steentjes door de waterpomp meegezogen worden vormt dat geen probleem, ook niet bij de Basic Fango 2000. Enkel wanneer er echt een flinke hoop stenen en substraat weggezogen moeten worden dan is een degelijke voorfilter echt wel essentieel.

Bij twijfel: bel ons! +32 (0) 485 61 14 06

Bijhorend Vijveronderhoud Toebehoren

Wat bedoel we nu precies met bijhorend toebehoren voor professionele vijverstofzuigers? Wel, er bestaan naast deze vijver zuiger modellen ook nog andere opties, die je helpen om specifieke taken of zwaardere vervuiling vlot aan te pakken. Hieronder zie je alvast een summier overzicht van de mogelijkheden. Om al deze oplossingen te ontdekken klik je op de button hiernaast!

 • Vijverstofzuiger + Automatische Vijverborstel
 • Vijverstofzuiger + Voorfilter/Nafiltratie
 • Vijverstofzuiger + Zwembadrobots

Al deze pakketten werden samengesteld op basis van onze 25+ jaar ervaring in vijveronderhoud EN de vragen die we dagelijks van onze klanten toegezonden krijgen. Kortom, we weten wat werkt en wat niet!

Ontdek hieronder NOG meer toebehoren die jouw vijveronderhoud een makkie maken! Klik op de fotootjes!

Zwembadrobots vind je hier terug.

Dolphin zwembadrobot en Zwemvijverrobot, S300I model, ideale partner voor flexibel en veelzijdig zwemvijveronderhoud.

DE oplossing voor zorgeloos zwembad en zwemvijver onderhoud!

Werk veilig aan jouw vijver!

De persoonlijke beveiligingstekker YELLOW MATE gebruik je bij elk toestel of waterpartij in buitenlucht. De elektrische beveiliging biedt 100% extra veiligheid tegen elektrocutie.

Vijverstofzuiger filters zijn duurzaam.

Zeefbocht Filter voor Water Recuperatie: Compact Classic & Pro

Water recuperatie is duurzaam en bespaart geld!

Stofzuigers voor Vijvers Technische Details

Vijverstofzuiger-vijverslibzuiger Fango 2000

De Fango 2000 vijverstofzuiger is met +1400 toestellen in 2016 een succesformule voor vijveronderhoud.

Dit is de ideale vijver stofzuiger voor de particuliere vijver, zwemvijver of zelfs zwembad. Het toestel kan gedurende langere tijd functioneren zonder oververhitting of stilvallen. Verstoppingen zijn minimaal door het dubbelpomp systeem. Bij grote bladval kan er zelfs nog een voorfilter tussen geschakeld worden.

Voor particuliere aankoop, ga naar: FANGO 2000 webshop!

Voor professionele aankoop, vraag hier een vrijblijvende offerte aan.

Meer weten? Lees hieronder verder.

Vijverstofzuiger FANGO 2000 001 NAVICULA 001

Een goede vijverstofzuiger of waterzuiger is essentieel voor een goed onderhouden vijver.

Vijveronderhoud vergt enige planning, wat inspanning, maar vooral goede apparatuur. De FANGO 2000 is het ideale toestel voor private vijvers en zwembaden.

Geschikt voor:

 • professionelen: tuinaannemer, tuinier, zwembadbouwer, vijverspecialist,…
 • de particuliere vijver- zwemvijver of zwembad eigenaar.

Kortom, iedereen die van het vijveronderhoud een werkbare taak wil maken zonder zorgen over de techniek.

De Fango 2000 vijverstofzuiger wordt gekenmerkt oor een modern ontwerp met sterke onderliggende techniek. Meer dan enkel een mooi plaatje, brengt de gesofisticeerde techniek een duidelijke meerwaarde. Deze vijverstofzuiger heeft een hogere aanzuigkracht dan andere zuigertoestellen in de 38 mm reeks. Hierdoor kan slib en vuil vanop een diepte van 2.5 m probleemloos aangezogen worden. Het grovere materiaal wordt gescheiden van de waterige slibstroom door het ingebouwde opvangnet. Het afvalwater met fijner slib  wordt door de 10 m lange afvoerslang weggepompt naar de plantenborder of het riool.

Eenmaal opgeborgen wordt duidelijk dat het compacte ontwerp goed doordacht is. De slangen kunnen opgerold worden op een brede haspel (niet inbegrepen) of opgerold worden in een ‘specieton’ van 100 L (niet inbegrepen). Deze vind je in elke doe het zelf zaak.

Dit toestel is geschikt voor professioneel onderhoud van kleine tot middelgrote vijvers. Het toestel kan langere tijd probleemloos doorwerken.

De FANGO 2000 vijverstofzuiger wordt standaard aangeleverd met een complete set toebehoren. Een meerdelige telescopische steel, 10 meter aanzuigslang, 10 meter afvoerslang met C koppeling voor drukopvang, een konische algen zuigmond, en een driekhoekige bodemzuigmond. Je kan onmiddellijk van start. In tegenstelling tot andere vijverstofzuigers zijn alle onderdelen van de FANGO universeel en gestandardiseerd. Zodoende kunnen allerhande andere hulpstukken en zuigermonden aangesloten worden op dit toestel. Je zit niet vast aan 1 bepaald merk.

Merk op: dit toestel kan ook gebruikt worden voor zwembad onderhoud. Hou rekening met lokale en regionale regelgeving inzake storten van gechlorineerd water!

Technische gegevens

Eénkamer systeem met volcontinue doorstroomwerking. Dubbel pomp systeem, met vacuumpomp (1200 Watt turbine) en vuilwaterpomp (13 m³/h capaciteit). Aansluiting – slangdiameter 38 mm. Aanzuigslang: 10 m; 38 mm diameter, met beveiligde bajonet koppeling. Afvoerslang: 10 m, C koppeling, 38 mm diameter. Elektriciteitskabel: 10m (merk op: nooit zwemmen tijdens het onderhoud). Gewicht 33 kg, afmetingen 83x55x52 (LxWxH).

Gebruik dit toestel enkel na doornemen van de handleiding!

Professionele vijverslibzuiger Torpedo 1000

De Torpedo vijverslibzuiger is de professionele slibzuiger voor langdurig intensief gebruik. Perfect voor vijveronderhoud van grote kasteelvijvers of parkvijvers, maar ook voor jaarlijks onderhoud van verschillende vijvers op 1 werkdag.

Door gebruik te maken van hoogwaardige componenten werd een nieuwe generatie vijverstofzuigers – vijverslibzuigers ontwikkeld. Vernieuwende ontwikkelingen geven ons een generatie toestellen die de voorgaande reinigingstoestellen voor vijver of zwembad veruit overstijgt.

Voor particuliere aankoop, ga naar: Torpedo 1000 webshop!

Voor professionele aankoop, vraag hier een vrijblijvende offerte aan.

Meer weten? Lees hieronder verder.

VIJVERSTOFZUIGER TORPEDO 001 NAVICULA 001

De integratie van OSM: Optimal Suction Management

De intelligente turbine technologie geeft een zeer hoge aanzuigkracht voor een enkelvoudige turbine. Daardoor is het ontwerp van dit toestel zeer kompakt en handig in transport.

Prijs-kwaliteit verhouding

Dit toestel is merkelijk scherper in aankoop dan vergelijkbare vijverstofzuigers

Voorzien van alle toebehoren: in de basis prijs!!

Een compleet gamma aan toebehoren wordt meegeleverd, zodat u onmiddellijk aan de slag kan. Dit alles is inbegrepen in de basisprijs!

Licht gebouwd, hanteerbaar maar ook stabiel

Met een lager gewichtspunt en een verbeterde structurele uitvoering is dit toestel makkelijk te gebruiken. Dit terwijl het nog altijd zeer stabiel staat langs de vijverkant. Dit lost een groot probleem op van de ‘krachtige toestellen’ die staan te schudden en daveren, tot ze letterlijk erbij omvallen. Of de vijver in donderen.

Geluidsreductie

Het toestel werkt veel stiller, dankzij de OSM turbine. Het geluidsniveau is ongeveer met 40% gereduceerd. Nu kan je werken zonder de buurt onnodig te storen, of zelf horendol te worden van het lawaai.

Regelbare zuigkracht

Verbruik enkel dat wat je nodig hebt. Voor het eerst is er een toestel waarbij de zuigkracht kan geregeld worden van 8000 tot 15000 L/h. Zodoende kan de zuigkracht aangepast worden aan de verschillende delen van uw vijver, of verschillende vijverformaten bij uw klanten. De aangepaste zuigkracht resulteert in minder waterverlies. Beter voor de ecologie van de vijver en beter voor de portemonnee.

Gebruik dit toestel enkel na doornemen van de handleiding!

Description in English:

Using high quality components, some of them completely new developments, a new generation of pond suction cleaners has been created which outclasses all previous pond-cleaning equipment. The OSM system built into the TORPEDO suction head brings a drastic reduction in power consumption compared with previous power units and is at the same time much quieter and has a more effective suction capacity. For the first time, the OSM turbine works without the rather unreliable sponge filter underneath the head. The whole machine is lighter and easier to use than comparable suction cleaners in the 50 mm hose range. Its perfectly positioned handles and large rubber tyres provide increased security when setting up next to the pond.

Technical data:

Technical data: 12 m suction hose with C-connector, Ø50 mm 12 m discharge hose with C-connector, Ø50 mm Stainless steel waste water pump 24000 l/h 15000 l/h suction capacity 1300 w OSM-turbine 1600 w waste water pump 10 m electricity cable Weight: 43 kg Dimensions: 92x65x52 cm (LxWxH)

Professionele vijverslibzuiger Torpedo Ultra

Dit is de zware jongen’, de vijver stofzuiger voor professioneel onderhoud van zwemvijvers of zwembaden. Het toestel kan gedurende langere tijd functioneren zonder oververhitting. Het indrukwekkende continue vermogen en de verwerkingscapaciteit van de Torpedo ULTRA is uitermate geschikt voor onderhoud van grote waterpartijen. En dit doet hij seizoen na seizoen, jaar na jaar.

Voor particuliere aankoop, ga naar: Torpedo ULTRA webshop!

Voor professionele aankoop, vraag hier een vrijblijvende offerte aan.

Meer weten? Lees hieronder verder.

TORPEDO ULTRA 001 NAVICULA 001

De Torpedo ULTRA vijverslibzuiger wordt in 2014 geïntroduceerd. Waar de professionele slibzuiger TORPEDO een uitzonderlijk sterke reputatie heeft opgebouwd heeft de ULTRA nog een paar extra troeven.

De TORPEDO ULTRA is geschikt voor langdurig intensief gebruik. Perfect voor vijveronderhoud van grote kasteelvijvers of parkvijvers, maar ook voor jaarlijks onderhoud van verschillende vijvers op 1 werkdag.

Door gebruik te maken van hoogwaardige componenten werd een nieuwe TORPEDO generatie vijverstofzuigers – vijverslibzuigers ontwikkeld. Vernieuwende ontwikkelingen geven ons elke keer weer toestellen die de voorgaande reinigingstoestellen voor vijver of zwembad veruit overstijgen. Dit is het resultaat van continue verbetering en ervaring in de praktijk.

De TORPEDO Ultra, herkenbaar aan zijn groene kleur, heeft een grotere krachtbereik,dankzij een sterkere voedingseenheid. De prestaties van de TORPEDO ULTRA liggen daardoor hoger.

De bijkomende mogelijkheden die een volledige stuurbare regeling meebrengt geven een grotere flexibiliteit. Zo stel je het gebruik vlot af op de verschillende types van oppervlaktes die je reinigt. Voor de grotere onderdruk van de sterkere zuigturbine werd de interne tank verstevigd.

Veel aandacht werd besteed aan bijkomende en nieuwe veiligheden. Het elektrisch luik werd nu reeds volledig aangepast aan toekomstige nieuwe richtlijnen en wetgevingen. De TORPEDO ULTRA sluit perfect aan bij de dagelijkse noden van de professionele gebruiker. Zo werden ondermeer meer stabiele waterslangen opgenomen in het standaard pakket. Made in Europe.

Technical data:

 • Stainless steel waste water pump 32000 l/h
 • 280 mbar suction power
 • 1300 watt OSM-turbine
 • 2000 watt waste water pump
 • 12 m suction hose with C-connector, Ø 50 mm
 • 12 m discharge hose with C-connector, Ø 50 mm

‘The Torpedo pond suction cleaner has really earned its excellent reputation!’

Description in English only

The TORPEDO ultra, painted in fresh green, now has greater potential thanks to a stronger power unit which brings a higher performance rate. The additional possibilities provided by a fully adjustable regulator give you more working flexibility, depending on the surface to be cleaned. In order to cope with the increased vacuum pressure, the tank has been strengthened. More attention has been paid to developments in the security technology resulting in a complete overhaul of all the electrical connections in order to meet coming legislation. The entire construction is designed to meet the daily needs of the professional user, for example by providing the Ultra with more stable hoses, made in Europe.

Technical data:

Stainless steel waste water pump 32000 l/h 20000 l/h suction capacity 280 mbar suction power 1300 w OSM-turbine 2000 w waste water pump 12 m suction hose with C-connector, Ø50 mm 12 m discharge hose with C-connector, Ø50 mm

Als je vragen hebt of iets specifiek zoekt, aarzel dan niet contact met ons op te nemen.

+32 (0) 485 61 14 06

Aankoopstatistieken professionele vijverstofzuigers +++ 2015 -2022

De eerste aankoop bestond voor de grootste groep uit een combinatie van vijverstofzuiger en wandborstel. We zien hier een duidelijke evolutie naar inclusief gebruik van automatische wandborstels met de professionele vijverzuigers. Ook in de zwembad en wellness wereld worden deze toestellen meer en meer gebruikt.

 • Vijverstofzuigers 31% 31%
 • Combinatie: Wandborstel + Vijverstofzuiger 42% 42%
 • Enkel Automatische Wandborstels 15% 15%
 • Upgrades met Automatische Wandborstels 12% 12%

* Aankoopstatistieken van apparatuur voor vijveronderhoud periode: 2015-2018 +2019 -2022 (nieuwste generatie vijverstofzuigers)

** Sinds 2015 zijn de nieuwe generatie automatische wandborstels beschikbaar

Aankoop van Professionele Vijverstofzuigers

Duurzaam en werkbaar onderhoud doe je met de geschikte middelen en de juiste toestellen. Met de hogervermelde modellen helpen we je alvast een heel eind op weg.

Kennis is een belangrijk instrument in het onderhoud van een vijver. De juiste keuze van toestel maakt het verschil tussen zinloos en zinvol werk. Lees daarom onze artikels over de juiste criteria EN verkeerde beslissingen bij aankoop door op de fotootjes hiernaast te klikken.

Wat te doen!
Transparante bodemklok met borstelrand om algen uit lavasteentjes in de plantenfilter van zwemvijvers op te zuigen met een professionele vijverstofzuiger.

Vijf tips voor de juiste keuze van een vijverstofzuiger!

Wat niet te doen!
FANGO 2000 Professionele vijverstofzuiger voor vijveronderhoud en efficient beheer van zwembad zwemvijver en sauna / wellness centra.

3 foute beslissingen bij aankoop!

Algen Problemen en Waterzuivering

Hoewel algen voor onzuiver vijverwater kunnen zorgen in jouw zwemvijver, zijn ze zeker niet de enige watervervuiling die mogelijk is. Samen met het gebruik van deze professionele vijverstofzuigers en eventueel wat vijverborstels kom je al een heel eind. Maar wil je nog beter begrijpen wat de mogelijkheiden tot waterzuivering precies zijn EN hoe je algen het best kan aanpakken, klik dan op de onderstaande foto’s.

Alles omtrent waterzuivering!

Secondary parasitic infection on algal biomass

Algen Controle Vijveronderhoud!

Green algae bloom.

Vijveronderhoud met een Professionele Vijverstofzuiger

Nu je gezien hebt welke modellen er bestaan, begrijpt wat hun functie is en welke mogelijke combinaties met onder toebehoren er bestaan willen we jullie op iets duiden.

Een vijveronderhoud hoeft niet moeizaam te verlopen. Niemand houdt van hard labeur en gezwoeg tijdens hun vrije tijd! Maar het is toch belangrijk om te beseffen dat een vijver NOOIT volledig onderhoudsvrij zal zijn. Wil je een compleet overzicht van al onze producten gerelateerd aan professioneel vijveronderhoud? Klik dan op de vette cursieve tekst.

Er is echter een groot verschil tussen ‘enig onderhoud’ en ‘slaaf zijn van de vijver EN die dan nog niet helder en schoon krijgen!!!’. De sleutel hiertoe zit in de combinatie van een goed vijver-ontwerp EN een correct onderhoud met de juiste middelen.

Wil je nog meer informatie? Dat kan zeker! Navigeer naar onze sociale media met de buttons bovenaan de pagina, of lees door op de onderstaande banner te klikken ons aanbod aan constant aangevulde en relevante artikels omtrent vijveronderhoud en waterleven. Deze zitten steeds boordevol gratis weetjes en nieuwe informatie!

Header Collage Torpedo en Torpedo Ultra professionele vijverstofzuigers met toebehoren
Bel ons!

+32 485 611406

Adres

Naviculagroup

Lochristi 9080

Belgium

www.naviculagroup.com

Email

verkoop@professionele-vijverstofzuiger.com