Krachtige Industriële Waterstofzuigers

Mobiele Werfstofzuigers

België-Nederland-France-Deutschland-Österreich • Altijd Online Open

Industriële Waterstofzuigers

Wateroverlast behoord tot het verleden!

Werfzuigers met velerlei toepassingen!

Werfzuigers voor iedereen!

Maak korte metten met grote volumes afvalwater!

Professioneel advies

Je staat er  niet alleen voor. Online advies service door ervaren zwemvijver experts

Professionele levering voor al onze werfstofzuigers!

Korte keten optimalisatie = kost reductie!

Vragen? Bel ons!

+32 (0)485 61 14 06

Met 35+ jaar ervaring in professioneel vijveronderhoud weten we exact wat nodig is:

De juiste apparatuur

*contacteer ons voor begeleiding

Garantie: ‘No cure – No pay!’

De duidelijkste garantie van ervaren vakmensen.

Industriële Waterstofzuigers Kunnen Elke Situatie Aan!

Onze industriële waterstofzuigers zijn echte werkpaarden! Hun krachtige motor verwerkt op vlotte manier grote volumes vuil water en slib, met een grote werkradius tot 12m en vrije doorgang van alle contaminaties tot 40 mm in diameter, voor het model MACH II!

Er bestaan heel wat toepassingen voor deze werfstofzuigers, zoals ze in de bouwindustrie heten. Niet alleen op de werf, maar ook tijdens noodweer, bij overstromingen, waterlekken en alle onderhoudswerken waar water een obstakel kan vormen.

Staat uw kelder onder water? Krijg je met overstroming te kampen op je weilanden? Je legt een vijver aan, maar die loopt vol met regenwater na een storm? Voor al deze toepassingen en meer bieden deze industrie sterkte waterzuigers oplossingen!

Ontdek hier onze producten!

Bladval en oppervlakte net voor zwemvijvers, 2 in 1 model voor handiger werken en sneller onderhoud. Geschikt voor bladval en algen verwijderen.

Industriele Waterstofzuigers MACH I & II

Wateroverlast aanpakken

Vuilwater verwerken tot 8000 L

Vijvers en kelders leegpompen

Met doorstroomkamer voor continue pompen

38 mm Diameter aanzuig

1052,003126,00 Incl. btw/tva/vat

Glasvezel versterkte telescopische steel voor vijveronderhoud voor borstels, schepnet of vijverstofzuiger.

Waterstofzuigers met Voorfilters

Combinatiepakket met voorfilters

Houdt zware vervuiling uit de stofzuiger

Vuilwater verwerken tot 15000 L

Vijvers en kelders leegpompen

Met doorstroomkamer voor continue pompen

40 mm Diameter aanzuig

1415,00 Incl. btw/tva/vat

Werfstofzuigers Gebruiken

Kwaliteitswerk
Eigen service dienst
Bespaar tijd!
Ontworpen voor gemak
Levering aan de deur

Toepassingen van Industriële Waterstofzuigers

Zit je met wateroverlast, dan heb misschien een dompelpomp nodig? Vaak is het water niet diep genoeg. Daarbij komen industriële waterstofzuigers goed van pas.

We stellen ook altijd een nabehandeling en onderhoud voor met een Professioneel Vloerwisser Pakket Blade. Hiermee oefen je tot 80X meer druk uit op het te reinigen oppervlak. De industriële sterkte dweilen maken korte metten met elk laatste water of residueel slib.

Dompelpompen vind je hier!

Vloerwisser Blade maakt professioneel schoon!

Wateroverlast? Lees hier meer!

Industriele Waterstofzuigers

by | Jan 27, 2023

Werfonderhoud Aanpakken

Bouwwerven moeten voldoen aan allerlei criteria omtrent veiligheid, en liefst niet alleen op inspectiedagen.

Tijdens het bouwen kunnen weersomstandigheden roet in het eten gooien; snel ingrijpen is daar de boodschap!

Ook bij de finale afwerking net voor het opleveren van een casco vraagt is een correct onderhoud cruciaal.

Al deze factoren zijn op een bepaalde manier gerelateerd aan het verwijderen van vervuild water; denk hierbij aan plassen op de werf, wateroverlast in het gebouw, opkuisen zand en slib op de vloeren bij oplevering.

Hiervoor bieden onze MACH professionele werfstofzuigers DE oplossing!

Industriële Toepassingen

Voor grote open ruimtes met veel volk waar vloeistoffen makkelijk gemorst worden, zoals kantines, buffetten en grootkeukens!

Voor industrie- en productiehallen, distributiecentra, en de auto-industrie. Ook daar zijn onze MACH professionele waterstofzuigers tegen opgewassen!

TIP Bij de MACH II is er een speciaal pakket voor hydraulische olielekken en koelvloeistoffen beschikbaar! De speciaal aangepaste mondstukken, slangen en roestvrijstalen buizen worden onze werfstofzuigers olie-resistent. Wil je dit pakket bijbestellen, klik dan op de foto hiernaast!

waterstofzuiger olie opruimen pakket toebehoren MACH II

Hulp bij Noodweer

Stormweer en andere natuurlijke catastrofes kunnen voor wateroverlast zorgen. Pak dit zelf aan met de MACH I of laat de hulpdiensten het werk aanpakken met het professionele MACH II model. Ook de brandweerdiensten en professionele schoonmaakbedrijven gebruiken onze industriële waterstofzuigers.

Industriële Waterzuigers vs. Vijverstofzuigers vs. Alleszuigers

Hoe zit dat nu precies met die industriële waterstofzuigers? Is dat dan hetzelfde als een vijverstofzuiger of een alleszuiger? We begrijpen je verwarring. Het korte antwoord is neen, ze zijn niet hetzelfde. We leggen de verschillen hieronder wat meer in detail uit, alsook waarom deze belangrijk zijn.

Hebben we je interesse gewekt in het professioneel reinigen en onderhouden van gebouwen? Navicula is ook de verdeler van Motorscrubber professionele schoonmaakproducten in België. Klik op de onderstaande foto voor meer informatie hieromtrent.

Header Jet 3-1.0 Automatische Terrasreiniger collage apparaat en toebehoren

Industriële Waterzuigers Ontwerp Verschillen en Functionaliteit

Onder deze groep vallen zowel de waterstofzuigers, de vijverstofzuigers en de alleszuigers, aangezien ze alle 3 water kunnen verwerken. Het verschil ligt hem hier voornamelijk bij het ontwerp van de mondstukken, de afvoer van het water en het thermisch ontwerp.

Vijverstofzuigers werden ontworpen met een extra lange aanvoerslang en unieke mondstukken om op grotere diepte water op te kunnen zuigen. Bovendien zijn deze van een doorstroomkamer voorzien – met directe afvoer – zodat je continue kan pompen. Dit in tegenstelling tot de alleszuigers waar je een bepaald volume kan opzuigen, waarna je de alleszuiger moet legen.

Professionele Waterstofzuigers, zoals onze MACH I en II, sluiten qua capaciteit dicht aan bij de vijverstofzuigers. Alleen zijn deze ontworpen met aangepaste zuigmondstukken en aanvoerslang, om vlot in ondiep slib en modder te kunnen werken. Zo ruim je plassen op, maar kan je ook ondergelopen kamers snel droogpompen. Thermisch gezien kunnen ze meer verhitting aan dan een vijverstofzuiger, omdat ze ook atmosfeer opzuigen.

– De naam alleszuiger spreekt voor zich. Hier kan je zowel droog als nat mee gaan stofzuigen. Vandaar de naam nat-droog zuiger. Deze machines zijn thermisch heel anders ontworpen dan vijver- en werfstofzuigers. Ze bestaan ook met alleen een reservoir voor opslag van opgezogen vuil en vloeistoffen.

Industriële Waterstofzuigers Bieden Oplossingen

En daar gaat het uiteindelijk om voor ons. Dat onze klanten via ons advies bij het juiste apparaat terechtkomen.

Ben je op zoek naar een werfstofzuiger met continue pompcapaciteit? Zit je geplaagd met druipende waterlekken in je productiehal die regelmatig moeten opgeruimd worden? Wil je jezelf voorbereiden op noodweer situaties?

Voor al deze scenario’s en meer bieden onze industriële waterstofzuigers MACH I en II oplossingen.

Wil je graag nog meer weten over onze andere schoonmaakoplossingen voor terras, oprit en werf? Klik dan op de banner hieronder!

Header Jet 3-1.0 Automatische Terrasreiniger collage marmeren wanden
Bel ons!

+32 485 611406

Adres

Naviculagroup

Lochristi 9080

Belgium

www.naviculagroup.com

Email

verkoop@professionele-vijverstofzuiger.com