Industrieel Reinigen Motorscrubber

Moeiteloos Zelf Schoonmaken Kan!

Industrieel reinigen Motorscrubber voor iedereen.

Vlotte professionele reiniging van all oppervlakken!

Veelzijdige toepassingen in allerlei sectoren:

Horeca, automotive, bouw, publieke gebouwen, scholen EN bij u thuis!

Met 35+ jaar ervaring in professioneel vijveronderhoud weten we exact wat nodig is:

De juiste apparatuur

*contacteer ons voor begeleiding

Garantie: ‘No cure – No pay!’

De duidelijkste garantie van ervaren vakmensen.

Industriële Onderhoudsmachines – Buitenleven Herbedacht!

Een professionele schoonmaakbeurt door een bedrijf kost al vlug een paar honderden euro, tot vaak duizenden euro voor grotere opruimbeurten. Neem daarom zelf het heft in handen en bespaar! Industrieel reinigen met Motorscrubber biedt jou de kans om professioneel tewerk te gaan wanneer je dat maar wil!

Wat verstaan we zoal onder industrieel reinigen vraag je? En waarom staat dat hier op een website voor professionele vijverstof apparatuur? Dat leggen we hieronder graag in wat meer detail uit. Zo leer je de wondere wereld van onze industriële onderhoudsmachines en hun veelzijdige toepassingen vlot kennen!

Wat is Industrieel Reinigen met Motorscrubber?

Industrieel reinigen met onderhoudsmachines van een professionele standaard is niet langer enkel nog toepasbaar voor grote bedrijven. Je kan deze technieken ondertussen zelf in je thuisomgeving gebruiken, zowel binnen- als buitenshuis; en zelfs onder water!

Deze website gaat inderdaad voornamelijk over vijverapparatuur. Maar de volledige buitenleven ervaring wordt alsmaar belangrijker voor iedereen. Wie houdt er niet van een mooie tuin, met een zwemvijver of zwembad, een mooi terras, unieke decoraties en andere groenvriendelijke elementen. Genieten met vrienden van een barbecue of ander tuinfeest, en de gezelligheid kan niet meer stuk.

Dit alles vraagt natuurlijk wel onderhoud… en je hebt al zo weinig vrije tijd… Vandaar onze oplossing om industriële onderhoudsmachines beschikbaar te maken voor iedereen! Zo hoef jij geen uren meer te zitten schrobben en poetsen tijdens het weekend, en geniet je ten volle van je tuin.

Onze Industriële Onderhoudsmachines Motorscrubber

Alle producten die we aanbieden momenteel komen via onze samenwerking met Motorscrubber de Belgische markt op. Industrieel reinigen met Motorscrubber is duurzaam en efficiënt! Hier alvast een overzicht! Voor toepassingen en specifiek doeleinden, lees even verder.

Jet 3-1.0 Draadloze Vloer- en Wandschrobber

Terrassen, opritten, wanden, vijverranden, plinten en trappen maak je hiermee vlot zelf schoon zoals nooit te voor; zowel binnen- als buitenshuis! We hebben een specifieke pagina ontworpen voor dit product. Klik hier voor meer info omtrent onze borstelmachines terras!

Jet 3 Vloerreiniger en wandschrobber met automatisch spuitkop voor detergenten.

Blade Vloertrekker en Dweilenkit

Zelf professioneel opruimen van modder resten, slib, slijk of andere zwaardere vervuilingen binnen de horeca of andere industrie sectoren! Deze vloerwisser met ingebouwde detergent sproeikop maakt korte metten met de zwaarste vervuiling.

De duurzame dweilen zijn super absorberend! De schrobbersdweil is uniek geschikt voor serieus schoonmaakwerk, verwijdert alle vuil en pakt het vervolgens vlot op. Modder, roestresten, vettige ondergronden en schoonmaken na noodweer vormen nooit nog een probleem!

Storm Vernevelaar Ontsmetting

Hygiëne is van cruciaal belang in allerlei bedrijfssectoren, zelfs na de pandemie. Druk bewandelde werkplaatsen, openbare ruimtes, grootkeukens en voedingsindustrie, luchtvaart,… de lijst aan mogelijke toepassingen lijkt wel eindeloos.

Met deze ontsmettingsdiffusor maken jij en jouw klanten zich nooit nog zorgen over voedselveiligheid, contact infecties en luchtkwaliteit in besloten ruimtes.

Storm heeft de fijnste verneveling, tot 10x fijner dan gelijk welke concurrent op de markt! Dit zorgt voor super diepe penetratie en volledige dekking van alle oppervlakken, zonder beschadiging.

Industriele Onderhoudsmachines Toepassingen Buitenshuis

De reden waarom ik deze apparaten op onze website vermeld is dat ze zo veelzijdig en multifunctioneel zijn. Er zijn heel wat toepassingen bij het onderhoud van je terras, oprit en rondom het zwembad of de zwemvijver die hier perfect passen.

Onderhoud Terras en Oprit

Of dit nu gemaakt is van hout, natuursteen, beton of kunststof maakt niks uit. Er bestaat een aangepaste borstel of schuurpad voor elk materiaal!

Lees hier alvast wat meer over hoe je best een groen terras onderhoud aanpakt!

Zwembad en Zwemvijver schoonmaken

Deze toestellen zijn gekeurd en kunnen gebruikt worden tot 1 m diep. Hiermee reinig je dan ook vlot alle zwembadranden, vijverfolies en zwevende zwemvijver terrastegels bijvoorbeeld.

Wil je nog dieper gaan werken, kijk dan even naar onze gemotoriseerde BIBER22 vijverwand borstel of de BISAM44 vijverbodem borstel.

Tuindecor en Buitenleven onderhoud

Geschikt voor alle ornamenten in je tuin, zoals bloembakken, standbeeldjes, wanden, trappen en andere decoratie elementen.

Voor elk materiaal bestaat er een oplossing; zelfs voor de verwijdering van roest!

Toepassingen Binnenshuis

Waarom zou je het gebruiksgemak van deze apparaten niet gewoon doortrekken naar binnen? Op onze website omtrent professioneel schoonmaken Motorscrubber krijg je een gedetailleerd overzicht van wat deze toepassingen precies allemaal zijn, met links naar de individuele producten. Hier alvast een summier overzicht.

Vloeren reinigen binnenshuis

Zowel parket, natuursteen als kunststof; en zelfs voor tapijten!

Wanden schoonmaken

Het opboenen van plinten, trappen, wanden en andere verticale oppervlaktes. Dankzij het ergonomisch verantwoord ontwerp van deze schoonmaaktoestellen kan je deze taak makkelijk aan!

Toepassingen op de bouwwerf en gevels van publieke gebouwen

Het polieren van vloeren bij het klaarzetten van een casco, het verwijderen van lijmresten, verf, tape of graffiti. Voor al het zwaardere schuurwerk, kortom!

Horeca reinigen en ontsmetting

Zelfs voor de pandemie was het ontsmetten en reinigen van een horeca omgeving van cruciaal belang. Vetresten, ingelopen vuil, voedsel hygiëne garanderen, inox opblinken, de toiletten schoonmaken, uw terrassen en vloeren polijsten… Noem het maar op, de toepassingen zijn eindeloos.

Publieke ruimtes onderhouden

Hierbij denken we aan sporthallen ontsmetten, scholen en klaslokalen schoonmaken, maar ook het veilig onderhouden van winkelcentra, bibliotheken, theaters en cinema’s.

Andere toepassingen binnen de maritieme wereld, publiek transport en de luchtvaart verschijnen momenteel ook op de radar van Motorscrubber.

Zelf Professioneel Poetsen Kan!

Zelf industrieel reinigen op thuisschaal kan nu met Motorscrubber! Maar ook voor professionele schoonmaakbedrijven bieden we heel wat oplossingen. Bekijk alles rustig verder via de links die we doorheen de tekst geweven hebben. Zo maak je de beste beslissing alvorens aan te kopen!

Industriële onderhoudsmachines voor je huis en tuin binnen handbereik van iedereen! En zit je nog met vragen, aarzel dan niet om ons te contacteren! Onze dienstverlening is een constante in de markt, ter informatie, begeleiding en zelfs na aankoop!

Klik hier voor nog meer oplossingen omtrent het onderhoud van je terras, oprit en bouwwerf! Zo hoef je nooit nog harder te werken dan absoluut noodzakelijk!

Red medium brush Opstand Borstel voor dorpels, trappen en opstanden. Jet 3 Vloerreiniger en wandschrobber met automatisch spuitkop voor detergenten.

Ben jij als onverzadigbare lezer en vijver enthousiast steeds op zoek naar meer informatie? Aarzel dan niet om hieronder te klikken!

Bel ons!

+32 485 611406

Adres

Naviculagroup

Lochristi 9080

Belgium

www.naviculagroup.com

Email

verkoop@professionele-vijverstofzuiger.com