Dompelpompen

Wateroverlast Aanpakken

België-Nederland-France-Deutschland-Österreich • Altijd Online Open

Dompelpompen

Snel de vijver leegpompen!

Wateroverlast Aanpakken Zonder Meer!

Vuilwater Pompen

Maak korte metten met grote volumes afvalwater!

Professioneel advies

Je staat er  niet alleen voor. Online advies service door ervaren zwemvijver experts

Professionele levering voor al onze producten terras en vijver onderhoud!

Korte keten optimalisatie = kost reductie!

Vragen? Bel ons!

+32 (0)485 61 14 06

Met 35+ jaar ervaring in professioneel vijveronderhoud weten we exact wat nodig is:

De juiste apparatuur

*contacteer ons voor begeleiding

Garantie: ‘No cure – No pay!’

De duidelijkste garantie van ervaren vakmensen.

Dompelpompen – Multifunctionele Oplossing voor Wateroverlast!

De robuuste pompen binnen onze Tera serie zijn ideaal geschikt voor het verpompen van zwaar gecontamineerde watermassa’s. Dankzij hun grote partikel opening zuig je vlot dikke vloeistoffen zoals modder en slib weg.

Ontdek hieronder onze producten binnen deze categorie!

elektrische dompelpompen

Dompelpompen Tero KILO & MEGA

Wateroverlast aanpakken

Vuilwater verwerken

Vijvers en kelders leegpompen

 • Pompcapaciteit KILO: 240 l/min // 14.400 l/u // Pompcapaciteit MEGA: 400 l/min // 24.000 l/u
 • Pompvermogen KILO: 1.000 watt //  Pompvermogen MEGA: 1.400 watt
 • Korrelgrootte pompinlaat KILO: ø 30 mm // Korrelgrootte pompinlaat MEGA: ø 35 mm
 • Gewicht KILO: 9 kg // Gewicht MEGA: 12 kg
 • Materialen KILO: Moplen, noryl en roestvrij staal // Materiaal MEGA: roestvrij staal
 • Afmetingen: 18 cm x 37 cm (diepte x hoogte) // Afmetingen MEGA: 21 cm x 36 cm (diepte x hoogte)
 • Spanning KILO en MEGA: 230 V 50 Hz wisselstroom
 • Dompeldiepte KILO en MEGA: maximaal 5 meter
 • Verlengsnoer KILO en MEGA: 10 meter
 • Isolatieklasse KILO en MEGA: Klasse F
 • Beschermingsklasse KILO en MEGA: IP 68

360,00648,00 Incl. btw/tva/vat

Deze vuilwaterpomp modellen kunnen individueel gebruikt worden maar zijn ook de perfecte aanvulling bij onze industriële waterstofzuigers MACH I & II.Ze zijn onmisbaar in uw strijd tegen water, slib en modder; in gelijk welke situatie. Zo krijg je supersnel de overvloedige watermassa onder controle, zonder meer! Klik op de onderstaande banner om ze te ontdekken, of scroll verder voor ons aanbod vuilwaterpompen!

Header Collage Waterstofzuigers Mach 1 en 2 met dompelpompen in actie

Water Verpompen

Kwaliteitswerk
Eigen service dienst
Bespaar tijd!
Ontworpen voor gemak
Levering aan de deur

Vuilwaterpomp Toepassingen!

Dankzij het veelzijdige en sterke ontwerp van deze dompelpompen pak je vlot problemen zoals noodweer, overstromingen en bouwwerf drainage aan. Maar ook toepassingen in sanitair en het legen van putten zijn mogelijk, indien het volume niet te groot is.

Deze twee vuilwaterpomp modellen zijn geschikt voor zowel stationair als mobiel gebruik. Door hun licht gewicht verplaats je ze vlot van de ene werkplaats naar de andere. Je kan ze tot 5 meter diep onderdompelen en je verpompt er tot 10 meter ver mee! Behuizing met isolatie categorie F en veiligheid classificatie IP 68, voor gebruik onderwater.

Beide modellen zijn ook uitgerust met een vlotter schakelaar. Is het water weggepompt, dan schakelen deze dompelpompen zichzelf uit. Zo voorkom je oververhitting en slijtage/schade aan je pomp.

Hieronder bekijken we een paar belangrijke voorbeelden van situaties waar jullie deze werkpaarden kunt inzetten. Deze lijst aan toepassingen is zeker niet exhaustief. Zit je met vragen over wateroverlast, aarzel dan niet om hier onze waterspecialist te contacteren!

Schepnet met wandborstels voor Zwemvijvers: Set1

Ondergelopen Ruimtes Leegpompen

Noodweer of gebarsten buizen kunnen heel wat schade berokkenen in gebouwen, en dit op relatief korte tijd. Zit je met een kelder of ondergrondse ruimte in je gebouwen, dan zullen deze als eerste onderlopen, en ook het zwaarst getroffen worden!

Of dit nu eenmalig of een frequent voorkomend probleem is maakt niks uit, vanwege het mobiele aspect van deze vuilwaterpompen. Je kan ze dus vlot inzetten bij noodweer of waterlekken in het sanitair, wanneer hoogstnodig.

Zorgt stuwend grondwater echter voor regelmatige overlast in je kelder, dan plaats je deze pomp stationair op het diepste punt. Met de automatische vlotter schakelaar zal deze onmiddellijk beginnen pompen zodra er water opkomt. Zo hou je jouw kelder constant watervrij.

Bouwwerven Draineren

Als werkplaatsen en bouwwerven zijn onderhevig aan veiligheidsstandaarden. Werkveiligheid gerelateerd aan elektriciteit en water moet voldoen aan strikte reguleringen. Vandaar dat waterplassen en tijdelijke overstromingen dan ook uit den boze zijn.

Niet alleen slipgevaar maar ook schade door wateroverlast op onafgewerkte en onbeschermde ondergronden vormen een risico. Dit bovenop de hierboven vermelde noodweer scenario’s, waar casco’s extra onderhevig aan zijn.

Ook bij het opleveren van een casco gebouw is tijdens het finaal onderhoud en opruimen van de werf vaak wat wegpompen van schoonmaakwater en de laatste residuele plassen nodig. Bij dit alles komen de compacte Tera Kilo en Mega heel goed van pas.

Aluminium telescopische steel voor vijveronderhoud voor borstels, schepnet of vijverstofzuiger.

Zwemvijver Leegpompen

Natuurlijk is er ook een toepassing binnen het waterleven, of deze producten stonden niet op onze website.

Soms is na langdurige verwaarlozing van een waterpartij – zwemvijver, zwembad of siervijver – de enige oplossing een grondige herstart. Daarvoor moet je alle water uit jouw vijver gaan pompen.

Je kan hiervoor in principe de waterstofzuigers of vijverstofzuigers gaan gebruiken, maar een snellere en meer eenvoudige oplossing zijn deze dompelpompen.

Ook bij het permanent dichten van een siervijver komen deze vuilwaterpompen zeker van pas.

Hebben we je interesse gewekt in het professioneel reinigen en onderhouden van gebouwen? Navicula is ook de verdeler van Motorscrubber professionele schoonmaakproducten in België. Klik op de onderstaande foto voor meer info.

Header Jet 3-1.0 Automatische Terrasreiniger collage apparaat en toebehoren

Reinigen met industrieel materiaal behoort niet langer enkel tot de professionele sfeer. Ontdek ons aanbod aan huis en tuin schoonmaak oplossingen door op de onderstaande foto te klikken.

Wateroverlast Aanpakken met Dompelpompen

Zo zie je maar, wateroverlast kan op heel wat plaatsen voorkomen en ontstaat soms bliksemsnel tijdens noodweer of bij gebarsten buiswerk in de watervoorziening. Maar ook op bouwwerven, in en rondom de vijver en het zwembad alsook bij sanitair onderhoud komen deze vuilwaterpomp modellen Tera Kilo en Mega zeker van pas.

Wil je ons complete gamma voor terras, oprit en werfonderhoud ontdekken, dan klik je best even op de onderstaande banner!

Header Jet 3-1.0 Automatische Terrasreiniger collage apparaat en toebehoren
Bel ons!

+32 485 611406

Adres

Naviculagroup

Lochristi 9080

Belgium

www.naviculagroup.com

Email

verkoop@professionele-vijverstofzuiger.com