Veelzijdige Automatische Terrasreiniger

Thuis Professioneel Schoonmaken met deze Borstelmachines Terras

Terras Onderhoud zoals nooit tevoren met onze automatische terrasreiniger.

Bespaar tijd met deze gemotoriseerde oprit reiniger!

Ook geschikt voor zwembadraden en rondom de vijver, zelfs tot 1 m diep!

Tuindecoraties uit steen, kunststof of hout pak je nu vlot zelf aan!

Jet 3-1.0 Gemotoriseerde Schuur- en PolijstborstelAlle Terrasreiniger Opties en Toebehoren Bekijken!
Met 35+ jaar ervaring in professioneel vijveronderhoud weten we exact wat nodig is:

De juiste apparatuur

*contacteer ons voor begeleiding

Garantie: ‘No cure – No pay!’

De duidelijkste garantie van ervaren vakmensen.

Jet 3 Vloerreiniger en wandschrobber met automatisch spuitkop voor detergenten.

Borstelmachines Terras – Geschikt voor alle taken

We heten deze machines een automatische terrasreiniger, maar eigenlijk dekt dat niet de volledige lading.

Ze zijn ook bruikbaar voor het professioneel onderhoud van opritten en andere materialen in de tuin, zonder beschadiging.

Met de Jet 3-1.0 professionele terrasborstel pak je het grovere werk aan.

Al deze machines zijn ook geschikt voor gebruik onder water, tot 1 meter diep!

Meer weten? Lees dan hier verder!

Hun eindeloze toepassingen zullen je verbazen.

 

De Jet 3-1.0 Automatische Terrasreiniger

Deze multifunctionele borstelmachine bestaat uit een gemotoriseerde borstelkop op een handige en ergonomisch ontworpen stang met handvat. De omwisselbare opzetstukken laten je toe om verschillende oppervlakken automatisch te schrobben. Hiermee kan je gelijk welk reinigingsprotocol aan! Of je nu je terras, oprit, of andere groene tuinelementen wil aanpakken!

Er is een geïntegreerde sproeikop voorzien die een evenredige verdeling van detergent garandeert. Voeg zelf jouw keuze ecologisch reinigingsmiddel toe aan de Motorscrubber Backpack. Deze rugzak is voorzien van handige flessen voor je sopjes. Geen gesleur met emmers meer… Enkel nog ergonomisch verantwoord werken!

Dankzij het praktische ontwerp met batterijpak zit je ook niet geplaagd met slepende kabels bij deze gemotoriseerde oprit reiniger. Dit maakt bovendien het onderhoud en opbergen ook heel wat makkelijker. Alle sproeikoppen, schrobborstels en pads zijn vlot uitwisselbaar en makkelijk te reinigen.

Jet 3 Vloerreiniger en wandschrobber met automatisch spuitkop voor detergenten.

Hoe je Terras Onderhouden?

Alvorens aan de slag te gaan zijn er een paar wetenswaardigheden waar je rekening mee moet houden. Welke borstel of schuurpad je gebruikt is sterk afhankelijk van het materiaal dat je wil reinigen, alsook de graad en aard van de vervuiling. Groene aanslag vs. kalkaanslag bijvoorbeeld, verdienen een heel andere aanpak!

Daarom maakten we een gids voor hardheid en applicatie bij de borstels en schuurpads. We geven hier een kort overzicht van de meest gebruikte.

Wil je deze machines voor andere schrobwerken gaan gebruiken – in de bouw bijvoorbeeld – dan kan dat. Lees hier een gedetailleerd overzicht omtrent het specifiek gebruik van alle borstels en pads op onze Motorscrubber website zelf. Klik op het onderstaande logo voor meer info.

Medium harde schrobbersborstel voor zwembaden, kalkaanlaging, mozaiek, natuursteen en tegels. Jet 3 Vloerreiniger en wandschrobber met automatisch spuitkop voor detergenten.

Borstels en Schuurpads Automatische Terrasreiniger Hardheidsgids

Je kan kiezen uit heel wat borstels en schuurpads bij deze borstelmachines terras, hetgeen tot verwarring kan leiden. Welke gebruik ik nu best? Hier alvast een eenvoudig hardheids overzicht, zelfs met kleurengids, zodat alles wat duidelijker wordt.

GOUDEN TIP: Ben je niet zeker, begin dan met een kleine oppervlakte test met de lichtste borstel die je denkt nodig te hebben. Zie je geen goed resultaat, ga dan een stapje ruwer. Zo voorkom je dure fouten en eventuele beschadiging aan de te behandelen oppervlakken.

Schuurborstels Automatische Terrasborstel Jet 3-1.0

Hardsteen en Natuursteen borstel: Vlakke schuurborstel voor het schoonmaken en polijsten van hardsteen, natuursteen en blauwe hardsteen terrassen en opritten. Deze is ideaal geschikt voor je stenen terras en oprit, en brengt je voegwerk terug tot leven! Zo ziet je terras er ineens 10 jaar jonger uit! Ook toepasbaar op jouw betonnen oprit of de tuinhuisvloer.

Medium borstel: Deze medium borstel geeft aan alle vlakke en getextureerde vloeren met lichtere vervuilingsgraad een grondige reiniging, zonder het oppervlak te beschadigen. Je kan de toepassingen van deze borstel gewoon doortrekken tot in de veranda en op je keukenvloeren binnenshuis.

Twee schoonmaakoplossingen voor de prijs van 1!

Zachte Reinigingsborstel Polypropyleen: Afwerkingsborstel die zacht uw hardsteen, natuursteen, blauwe hardsteen terrassen, stenen plinten, parket en laminaat zal opwrijven. Ook geschikt voor beschilderde tuindecoraties uit hout en kunststof terrassen!

Speciale Borstels: Er bestaat nog een heel gamma aan speciale borstels die geschikt zijn voor unieke toepassingen buitenom het schrobben van je terras, oprit of tuindecor.

Meer ontdekken over toepassingen? Verwijder kiemplanten rondom vijver en terras met deze machine! Klik hiernaast!

 

Natuursteenborstel: Tile & Grout brush. Voor grondig polijsten van tegels, natuursteen, baksteen, beton, cementsluier en mortelresten. Jet 3 Vloerreiniger en wandschrobber met automatisch spuitkop voor detergenten.
Pads voor padhouder. Polijsten, schrobben, strippen, scrubben, polieren, schuren, ... Steen, tegen, natuursteen, mozaiek, folie, pvc, epdm in zwemvijver, biozwembad en zwemvijver. Zonder detergent of additief, enkel water. Jet 3 Vloerreiniger en wandschrobber met automatisch spuitkop voor detergenten.
Diamond twister pads. Ontworpen voor het polijsten, polieren en hoogglans voor marmer, graniet, terrazzo en polibeton vloeren. Zonder detergent of additief, enkel water. Jet 3 Vloerreiniger en wandschrobber met automatisch spuitkop voor detergenten.
Zachte Spiegel & Inox Pad Microfibre. De buffing polijst pad voor spiegels, glas, carrosserie, lakwerk: polieren en simoniseren van wagens. Jet 3 Vloerreiniger en wandschrobber met automatisch spuitkop voor detergenten.
Schuurpads automatische terrasborstel Jet 3-1.0 kleurengids

De schuurpads zijn ingedeeld volgens hardheid per kleur, van wit tot zwart. Hoe donkerder de kleur, hoe ruwer het materiaal. Zo maak je nooit nog fouten en schat je de hardheidsgraad makkelijk in!

Wit: Deze schuurpad voor afwerking is ideaal geschikt voor het droog boenen, opglanzen en polijsten van vloeren, voor die mooie hoge glans op uw natuursteen, zowel binnen- als buitenshuis!

Rood: Een stapje ruwer dan wit, en eigenlijk de eerste schuurpad om vuil weg te schrobben. Ideaal geschikt voor gebruik met detergenten en om strepen te verwijderen op je terrastegels, parket en linoleum vloeren. Ook toepasbaar op de rand rondom het zwembad of de zwemvijver, voor een lichte reiniging ter onderhoud.

Vijverfolie vriendelijk maar wees voorzichtig, we raden aan om hiervoor eerder een zachte schuurborstel dan een pad te gebruiken! Denk ook aan je houten en kunststoffen terrassen, tuindecoraties en andere oppervlakten.

Blauw: De midden categorie, perfect geschikt om vloeren te schrobben. Deze “Deep Cleaning” schuurpad met zijn ruwere textuur verwijdert de toplagen van zwaar vervuilde vloeren en oppervlaktes. Dit is onze en meest frequent gebruikte schuurpad.

Groen: Volstaat de blauwe schuurpad niet? Dan gebruik je de groene! Deze is vrij ruw en wordt gebruikt voor zwaar schrobwerk en lichte stripping. Denk aan het verwijderen van lijmresten, verf en tape na een zwaar tuinfeest!

Zwart: De ruwste schuurpad in ons gamma, geschikt voor het klaarzetten van vloeren in ruwbouw, nat strippen van vloeren en het compleet verwijderen van oude toplagen op een bestaand oppervlak.

Red je Terras!

Dit is een levensredder voor zwaar beschadigde terrassen en opritten. Erosie door chemische vervuiling of langdurige blootstelling aan de elementen vreet materialen aan. Hierdoor ziet je buitenomgeving er dan ook nogal pokdalig uit! In plaats van opbreken kan je zo’n terras gaan vernieuwen met deze schuurpad! Blijf voortdurend in beweging met deze schuurpads om evenredige resultaten te bekomen.

Toepassingen voor de Automatische Borstelmachines Terras

Hier bevelen we jou de beste oplossingen aan voor het gebruik van deze automatische terrasborstels en schuurpads!

Met een brede keuze aan speciaal ontworpen schuurborstels en -pads kunnen deze gemotoriseerde borstelmachines terras toegepast worden op zo goed als elk oppervlak. Zoals hierboven reeds vermeld zijn niet alleen het materiaal maar ook de graad en aard van vervuiling van belang bij het beslissen welke borstel of schuurpad te gebruiken.

Werk je in tuinaanleg of -onderhoud, dan kan een tweepersoons buitenleven pakket terras onderhoud zeker van pas komen. Onze tuinspecialist stelde dit samen specifiek met langdurig en professioneel gebruik in het achterhoofd. Klik op de vette cursieve tekst om dit te ontdekken!

We gaan daar hieronder wat dieper op in bevelen jou de beste oplossing aan! Je kan ook een paar case studies gaan bekijken in onze blog over hoe je best je terras kan schoonmaken.

Terras en oprit slipvrij maken

Uitglijden op uw terras of oprit is gevaarlijk. Het verwijderen van vuil en aanslag is hier dan ook meer dan enkel een schoonheidsbehandeling!

We hadden het hier al over op onze hoofdpagina aangaande het correct onderhoud van je terras. Hier nogmaals een summier overzicht, met aanbeveling omtrent welke borstels best te gebruiken!

Betonnen en Hardsteen Terrassen en Opritten

Een terras wordt vaak blootgesteld aan vervuiling uit de natuur, zoals bladval, plantenresten en ander organisch ingewaaid materiaal. Dit leidt tot hardnekkige en terugkerende algengroei, korstmossen, zwarte vlekken en ringen. Opritten kennen dezelfde problemen, plus nog eens de vervuiling van je voertuig en de straat. Olielekken, uitlaatgassen, roet, zoutstrooisel in de winter en opgespat vuil regenwater.

De gespecialiseerde natuursteenborstel die hoort bij de Jet 3.1-0 gemotoriseerde terrasschrobber is hier de perfecte oplossing voor! Net ruw genoeg om de vervuiling vlot los te maken, zonder schade te berokkenen aan uw kostbare natuursteen, Waalse steentjes, of beton. Polijsten doe je ook weer met de witte borstel, voor een mooie hoogglans op gladdere vloeren!

Gebruik deze ook om moeilijk te bereiken hoekjes en kantjes even proper als de rest te krijgen! De flexibiliteit van de borstels laat je toe om werkelijk rond elke inkeping en aansluiting te werken. Rondom de goot, achter buizenwerk, in scherpe hoekjes… niets ligt buiten hun bereik!

Houten en Kunststof Terrassen Schoonmaken

Hout en kunststof zien we zelden of nooit gebruikt bij opritten, maar worden alsmaar populairder voor terrassen en bij tuinornamenten. Hout en kunststof zijn prachtig maar soms fragiel in onderhoud. Zeker op schaduwrijke plekken krijg je al vlug te kampen met groene aanslag en eventueel zelfs korstmossen. Ook aangekoekt vuil van frequente passage – denk aan restaurant terrassen bijvoorbeeld – kunnen een domper op uw vreugde zetten.

Voor deze materialen gebruik je best de rode medium borstel of schuurpads beschikbaar voor de Jet 3-1.0 indien de aanslag dik is. Doe je enkel een regelmatig onderhoud, dan kan je met een zachtere borstel uit polypropyleen al vaak het benodigde resultaat bekomen.

Ook hier komt de flexibiliteit van de borstels weer van pas voor die moeilijker te bereiken plekjes en textuur in je planken. Gebruik nooit RVS/Inox borstels en schuurpads op deze ondergrond, aangezien deze te agressief zijn voor deze materialen.

Natuursteenborstel: Deep Clean Reiniging van een blauwe hardsteen terras met de Stone & Tile natuursteenborstel op de JET 3 vloerreiniger.
Jet 3 Vloerreiniger en wandschrobber met automatisch spuitkop voor detergenten.
Natuurlijke visvijver met kanalen die een eilandzone omgeven met hardhouten terras.
biozwembad zwemvijver chloorvrij navicula koen vanhoutte
Reinigen rondom het zwembad en de zwemvijver

Kalkaanslag en algen zijn hier vaak het grootste probleem! Hiervoor is grondig schrobwerk nodig, maar let op voor te ruwe pads op je vijverfolie.

Zoals eerder vermeld is de Jet 3-1.0 waterbestendig tot 1 meter diepte. Dit maakt beide toestellen ideaal geschikt voor makkelijk schrobwerk op het vijverdoek, de boordstenen, rondom aansluitingen en voor trapladders en treden.

Moet je langdurig dieper dan 1 meter gaan schrobben, dan schaf je beter de BISAM 44 automatische vijverbodem borstel of de BIBER 22 automatische vijverwand borstel aan.

Gebruik liefst de rode medium borstel of schuurpad bij de Jet 3-1.0 automatische terrasborstel hiervoor. Dit is normaalgezien meer dan voldoende en beschadigt de folie niet. Zitten de boordstenen, kunststoffen of houten boordplanken echter vol met kalkaanslag en krijg je die niet weg daarmee? Dan kan je eventueel de natuursteenborstel of blauwe schuurpad proberen, voor een iets diepere reiniging. Wil je graag de boordstenen na schrobben wat opblinken, gebruik dan de witte pads.

Wist je dat er bij onze zwemvijver robots een GRATIS draadloos ECB schuurborstel machientje zit? Dit kan je gebruiken rondom het zwembad, maar ook op terrassen, op ornamenten, en zelfs in de keuken. Klik op de vette cursieve tekst om dit product te ontdekken!

Tuindecoratie schoonmaken

We vermeldden dit reeds een aantal keer doorheen de tekst, maar onze automatische terrasborstels zijn ook perfect geschikt om uw tuindecoratie te onderhouden.

De rode medium borstel of schuurpads zijn hier ideaal geschikt voor grotere oppervlakken. Denk hierbij aan tuinmuurtjes, grotere bloempotten uit steen, kunststof en hout, standbeeldjes en andere ornamenten.

Zit er veel detail of textuur op je tuinornamenten, of zijn ze te klein en fragiel om met zo’n grote borstel aan te pakken, haal dan het ECB borsteltje boven! Zo wordt je terras onderhouden vlot uitgebreid naar het omtoveren van je hele tuin en buitenleven ervaring!

Deze terrasreinigers kennen ook toepassing in de bouwsector, idealiter als aanvulling en nabehandeling bij het onderhoud met onze werfstofzuigers MACH I en II. Klik op de foto hieronder voor meer informatie omtrent deze producten.

Header Collage Mach I en II met voorfilters in actie

Automatische schrobben doe je niet enkel boven water, maar ook in je vijver zelf. Zo gaat een propere vijver hand in hand met een nette tuin. Onze gemotoriseerde vijverborstels vormen de perfecte aanvulling daarbij. Ontdek ze hier!

Header Collage Biber22 en Bisam44 vijverwand en vijverbodem borstels met toebehoren
Beekloopfilter bij zwemvijver met stapstenen.

Duurzaam Je Terras Onderhouden

Als nawoord bij deze informatieve pagina over onze automatische terrasreiniger en andere machines had ik het graag nog even over duurzaamheid.

Het milieu is van belang voor iedereen! Je kan daar misschien wat onverschillig over denken, en ik begrijp dat best. Maar onderschat de langdurige effecten van chemische vervuiling via detergenten, bleekwater en andere huis- en tuinmiddeltjes niet!

Als je deze onverantwoord gaat gebruiken op je terras en oprit dan kan je niet alleen je terras beschadigen, maar ook je omliggende beplanting, je vijver of zwembad en zelfs de grondwatertafel.

Daarom raden we bij het gebruik van deze gemotoriseerde oprit reiniger het gebruik van professionele schoonmaakmiddelen aan die ecologisch verantwoord en milieuvriendelijk zijn. Ze werken echt even goed, zijn specifiek ontworpen voor het beoogde doeleinde en berokkenen geen schade aan je leefomgeving.

Je terras onderhouden hoeft geen zwaar werk te zijn. Met deze apparaten kan je als het ware automatisch het terras schrobben! Zeg nee tegen groene aanslag, korstmossen, aangekoekt vuil, roet en kalkaanslagen! En tegen schade door het gebruik van hogedrukreinigers!

Voor terrassen, opritten en tuindecor uit steen, beton, hout en kunststof pak je best een automatische terrasreiniger in de hand! Was je nog niet overtuigd, maar nu wel? Bestel dan door op de onderstaande foto te klikken!

Dit gamma maakt deel uit van onze productlijn Onderhoud Terras, Oprit en Werf. Klik op de onderstaande banner om alle informatie daaromtrent te bekijken.

Header Jet 3-1.0 Automatische Terrasreiniger collage houten terras
Bel ons!

+32 485 611406

Adres

Naviculagroup

Lochristi 9080

Belgium

www.naviculagroup.com

Email

verkoop@professionele-vijverstofzuiger.com