No Cure No Pay Voorwaarden

NO CURE , NO PAY! op alle apparatuur!

3 maand garantie op alle vijverstofzuigers en borstel apparatuur

1 maand op de zwembad – zwemvijver robots

De beste reclame die wij hebben zijn onze klanten zelf. Die zijn telkens opnieuw tevreden met onze producten. Dat staven wij door de volgende garantie te bieden:

Indien je na 3 (of1) maand niet tevreden bent met het toestel, dan kun je het gewoon terugsturen. (*) 100% Money back! (*)

Deze garantie komt bovenop de wettelijke 2 weken retourverplichting die elke online winkel moet bieden.

  • Garantie periode : 2 weken + 3 maand van datum van aflevering aan uw voordeur.

Het enige wat je moet doen voor deze garantie, is het bijhouden van de grote leveringsdoos. Die is handig om terug te sturen.

Maar gezien wij de excellente kwaliteit van onze apparatuur kennen, zal die joekel van een doos drie maand bij jou thuis in de weg staan, om daarna toch bij het oud papier te gaan. Helaas, je kan niet alles hebben 😉

(*) Deze garantie geldt voor de aangekochte apparatuur – toestellen en volledige pakketten (niet partieel), niet voor individuele accessoires, wisselstukken, verbruiksgoederen, transportkosten of geleverde diensten die afzonderlijk besteld werden.

De garantie geldt bij het terugsturen van gereinigde, werkende en intacte toestellen, volledig met alle onderdelen en accessoires intact en ongeschonden inbegrepen, bij voorkeur in de oorspronkelijke doos. Let wel, dit is geen inruil actie, je krijgt geen ander toestel ter vervanging, wel een terugstorting van jouw betaling.

(**) Deze garantie slaat niet op beschadiging of defect bij levering.

(***) Alle garantie regelingen, extra diensten/voordelen en andere acties zijn enkel geldig voor directe klanten van Professionele-vijverstofzuiger / Navicula bvba. We nemen geen garanties voor producten aangekocht bij derden in binnen- of buitenland over. Herstellingen aan toestellen die niet door ons aangeleverd werden zijn onderhevig aan een afzonderlijk op te maken bestek. Neem hiervoor contact op met onze dienst na verkoop.

(****) Het succes van zwembadrobots – biorobots – zwemvijver robot hangt af van hun toepassing in een onderhoudsprotocol met voorafgaande een ‘deep clean’. Bij het inzetten van een biorobot in een zwemvijver die niet schoongezet was maar vol algen en slib komen alle garanties te vervallen. Reinig eerst de zwemzone!!!! Anders is de zwembadrobot een maat voor niets.

(*****) No Cure, No Pay garantie is enkel geldig bij het eigenlijk en zoals bedoeld ontworpen gebruik in zwembad, vijver, zwemvijver of schoon reservoir. Bij alternatief gebruik, zoals zware ruimingswerken na overstromingen of watersnood, geldt de wettelijke 14 dagen retourtijd en de elders vermelde markt conforme garanties. Deze bepaling is definitief en wordt als aanvaard beschouwd bij zowel online & directe bestelling van de FANGO 2000 en andere professionele onderhoudsapparatuur aangeboden door Navicula Bvba.

(******) Transport kosten bij retour. De No Cure No Pay slaat op de bestelde goederen, niet op de transport kosten van aanlevering. De retour van de goederen kan u opsturen of door ons laten ophalen na afspraak. Wij staan in voor de retour kosten.

Schade of defect bij levering valt automatisch onder onze excellente productgarantie Schade bij levering dient gedetailleerd gedocumenteerd te worden met foto’s bij aankomst. Beschadigde of defecte toestellen moeten binnen twee weken schriftelijk bij ons gemeld worden en kunnen dan teruggestuurd worden met documentatie.

Alle schade of defecten bij levering worden 100% vervangen inclusief retour transportkosten. Lees voor meer informatie ook onze Algemene Voorwaarden!