Universeel Toebehoren Vijverborstels BIBER22 en BISAM44

Universele Accessoires BIBER22 en BISAM44

Accessoires Vijverborstels

Van elektrische accessoires over besturing tot algemene hulpstukken.

Met 35+ jaar ervaring in professioneel vijveronderhoud weten we exact wat nodig is:

De juiste apparatuur

*contacteer ons voor begeleiding

Garantie: ‘No cure – No pay!’

De duidelijkste garantie van ervaren vakmensen.

Universeel Toebehoren Vijverborstels voor Optimale Resultaten

Voor een vlottere werking met de gemotoriseerde vijverborstels BIBER22 en BISAM44 kwam de producent op de proppen met een aantal producten die als universeel toebehoren voor deze vijverborstels dienst doen.

Het individueel toebehoren – zoals speciale borstels, schuurpads, verlengkabels en aangepaste mondstukken, gericht op de wandborstels of bodemborstels – vinden jullie op de respectievelijke pagina’s terug van de borstelmachines zelf. Klik op de onderstaande foto’s om ze te bekijken.

De BISAM 44 automatische bodemborstel voor professioneel vijveronderhoud van zwemvijver. Dual batterij pack.

Universele Accessoires Vijverborstels Functionaliteit

We delen deze constant groeiende collectie graag op in categorieën volgens gebruik. Zo zitten er producten bij voor elektronica, batterijen, hulpstukken en besturing.

Hieronder wat meer product specifieke uitleg, alsook waar je die direct kan aankopen.

Elektronica vijverborstels

Hieronder vind je alles over de sturing, transformatoren en verlengkabels voor onze professionele vijverschrobbers.

Elektriciteit en water zijn misschien niet de beste vrienden, maar dankzij het hoogkwalitatief ontwerp van deze producten, kan je met een gerust hart tewerk gaan! Ook omtrent dit onderwerp geven we hieronder graag wat tips mee!

Oorspronkelijke controller / sturing voor de BIBER automatische wandborstel en BISAM automatische vloerschrobber.
Verlengkabel 240/24 Volt

Deze verlengkabel BIBER-BISAM is bedoeld om tussen de automatische borstelkop en de aansluiting naar de transformator of batterijhouder te schakelen. Dit is geen 220 Volt verlengkabel!

Klik op de foto hiernaast om dit product aan te kopen.

Deze verlengkabel is veilig voor gebruik in en om water omdat deze aan weerszijden voorzien is van IP 68 veilige verbindingsaansluitingen.

Hou de dichtingen schoon en inspecteer de sluiting telkens op vuil of zand die de schroefdraad of dichtingen kunnen beschadigen en zo de waterdichtheid compromitteren. Altijd goed hand-vast aandraaien, gebruik nooit een tang omdat dit tot breuk kan leiden!

Complementaire Unit.! Automatische bodemborstel voor onderhoud: algen, groen aanlaging in zwemvijvers en zwembaden. BISAM 44
Verlengkabel 24 volt voor Bisam 44 bodemborstel en BIBER 22 automatische wandborstel.

Deze vernieuwde controller voor sturing van de BIBER22 en BISAM44 laat rotatie toe in twee richtingen. Dit robuuster model vervangt de standaard sturing compleet. Hierdoor werk je makkelijker onder veeleisende omstandigheden, voor langdurig werk.

Dit model is bovendien IP55 spatwaterdicht. Verder in deze rubriek vind je wat dit precies betekent. Klik op de foto hiermaast om dit product aan te kopen!

Verlengkabel 24 volt voor Bisam 44 bodemborstel en BIBER 22 automatische wandborstel.

Transformator – Elektrische Voeding Volledige Set

Deze complete elektrische voeding set BIBER-BISAM is geschikt voor de gemotoriseerde wandborstels BIBER 22 en de bodemborstel BISAM 44. Hij omvat de elektrische voeding via een Ttransformator 220/24 volt met geschikte connector en verlengkabel van 7.5 meter. Voor uw persoonlijke veiligheid wordt deze voeding geleverd met de afzonderlijke verliesstroomschakelaar Yellow Mate.

Tip – Veiligheid en Elektriciteit!

Water en elektriciteit vereisen altijd extra aandacht. Dit universeel toebehoren vijverborstels en alle hier bij passende toestellen zijn geschikt voor veilig onderwatergebruik (IP68). De sturing is enkel spatwaterdicht (IP55) en is dus niet geschikt voor onderwater gebruik. Bevestig deze daarom aan het harnas, gordel of riem met de bijgeleverde clip. Laat deze niet over de grond of in het water slepen!

Ook andere elektrische onderdelen die daar niet voor geschikt zijn moet je uit het water houden. Bijvoorbeeld de transformator 220/24 volt, sturing/controllers, open stekkers of eigen verlengsnoeren. Trap ook niet op losliggende kabels en connectoren. Niet zwemmen tijdens het onderhoud!

Waterdichte koppelingen en connector systemen (IP68) altijd veilig hand-vast aandraaien; Gebruik NOOIT tangen, klemmen of andere gereedschappen om deze aan te draaien.

Bij ontvangst van goederen is het essentieel dat u de handleiding goed en volledig naleest! Respecteer de instructies. Werk veilig en correct! Inspecteer alle goederen op gebreken of defecten.

Batterijen vijverschrobbers

Accu’s en batterijen zijn een alternatieve – en vaak veiligere – oplossing om met onze vijverschrobbers aan de slag te gaan. Zonder netstroom voorziening heb je minder kans op ongelukken. Het vermindert wel de hoeveelheid tijd die je ononderbroken kan werken aan je vijveronderhoud.

Accu Pack + Harnas en oplader

Dit volledige batterijpakket BIBER-BISAM wordt geleverd met 2 oplaadbare 24 Volt batterijen, 1 oplader en een draagharnas om de batterij comfortabel op het lichaam te dragen tijdens de werken.

Volledig compatibel met uw BIBER22 en BISAM44 vijverschrobbers. Enkel de elektrische voedingskabel van het stuurkastje wordt aangesloten op de connector van het draagharnas.

Om dit product aan te schaffen klikt u op de foto hiernaast. Je kan hier ook individuele vervangstukken zoals 1 of 2 batterijen, of enkel een oplader aanschaffen!

Hulpstukken universeel toebehoren vijverborstels

Universele connectoren en verlengstelen, die vind je hier vooral terug. Variabel gebruik en aansluiting op ander, reeds bestaand tuingerief, is voor ons belangrijk. Zo kan je alsnog de juiste keuze maken bij het aanschaffen van een vijverschrobber.

Misschien het meest innovatieve product binnen deze categorie is ons haaks handvat vijverstelen voor extra controle. Hiermee oefen je gelijkmatig extra druk uit op moeilijker bereikbare plekjes in je zwemvijver.

Telescopische Steel met kabel 160 320 CM
Adapter Kop OASE Slangen

Alle units in ons gamma universeel toebehoren vijverborstels zijn gestandaardiseerd naar internationale normen. Er zijn echter vijverstofzuigers op de markt die hun eigen merk specifieke diameter van slang of aansluiting hanteren.

Deze adaptor kop BIBER-BISAM omvat 1 stuk uit een selectie aan diverse rubberen connector stukken met inox/RVS spanringen. Daarmee kun je dan de slang connecteren aan de BIBER of BISAM schrobbers of bovenaan aan je vijverstofzuiger, van gelijk welk merk.

Telescopische Steel met Kabel

Deze glasvezel versterkte telescopische stelen BIBER-BISAM, met kabel, zijn geschikt voor al onze elektrische vijverborstels. Ze bestaan in twee lengtes, 1,6-3,0 M en 2,5-5,0 M.

De telescopische steel is voorzien van een interne 12 volt voedingskabel; Deze Ingewerkte 12 volt laag voltage verbindingskabel met IP68 connector. Deze is bovendien tweedelig, uitschuifbaar, met universele aansluiting met gaten voor montage met vleugelmoeren (niet inbegrepen).

Glasvezel versterkte uitvoering in geel en zwart met anti wring gestabiliseerd, eenvoudig uitschuifbaar met klemfitting en -sluiting.

Ontdek hier het complete overzicht aan gemotoriseerde vijverborstels, met of zonder accu, en unieke gebruikstips! Klik op de onderstaande banner!

Universeel Toebehoren Vijverborstels BIBER22 en BISAM44

Universeel toebehoren vijverborstels dekt de volledige lading aan accessoires voor zowel de BIBER22 als BISAM44 vijverborstels. Hiermee versterk je de functionaliteit van deze elektrische onderwaterborstels nog meer, voor echte top prestaties. Gelijk welke elektrische vijverborstel je gebruikt, onze hulpstukken komen zeker van pas om jouw vijveronderhoud NOG vlotter te laten verlopen.

Zo kan je jouw weekends spenderen al zwemmend in je zwemvijver in plaats van met het onderhoud er van! Nog even herhalen, het individueel toebehoren voor BIBER22 wandborstels en BISAM44 bodemborstels vind je terug op de relevante pagina’s. Klik gewoon op de productnaam in deze tekst om er naar toe te gaan.

 

Bel ons!

+32 485 611406

Adres

Naviculagroup

Lochristi 9080

Belgium

www.naviculagroup.com

Email

verkoop@professionele-vijverstofzuiger.com